valla ben buna bi daha gülerim
yeniden ıspatlamış benim insanım at avrqat silah..eskiden derlerdi motor şeytan atı...kim demiş .....abi bak ...oha o paraya gidr 124 alırım diyenler okusun.............hangi 124 bu kadar iş görebilir
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
eline sağlık. hergün görüyoruz zaten böyle şeyler
heheheahehuheahue
diyecek sözümde yok bunlara
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
ben birşey diyemeyecegim vallaha yurdum insanında çok süper kafa var ama ne yapsın araçlar kısıtlı
elinize bir fotoğraf makinesi alıp çıkın sokağa çok değil 2 saat içinde böyle onlarca foto çekersiniz.... Yurdum insanı deyip geçiyoruz ama acınacak bir durum motosiklet kültürümüz....
aslında bu fotolar bana yabancı değil çok gülüyorum kendimdende bişeyler buluyorum bizde bir mobilete babam annem kardeşim ben binerdik pikniğe giderdik ozamnlar arabamız yoktu ben küçükken ama acayip zevkliydi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
abi ben baktım baktım dışarıda gördüklerimden farkı bişey göremedim
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
arkadaşın birisi sunrooflu kask diyodu ya işte ona bitane sunrooflu kask zuhahAHAAAAAAAAA
her şeyin başı türk insanı insanın motorsiklete binesini koymuyorlar:@
hemşo harika seyler bunlar ya. bakarken gülmekten kasıklarıma agrı girdi )
yanlızz bi resim hüzünlendirdi beni. su sepetli ije motosiklett görüntüsü.
o haber olmuıştu adam hasta karısını ve cocugunu, hasteneye götürürken cekilmiş.. cok zor birsey ne diyebiliriz.. yinede resimler için tşkl..
bukadar allaha emanet insanlar bi bizim memlekette bide öbür tarafta zaten
Ride your way
Ağlanacak resimler bunlar, ne kadar ironik ki gülüyoruz.
May the Force be with McLaren Mercedes
bu ne bea iyi uluslar arası nakliyat işine falan girmemişler
çok sağolun biraz güldük
ya şu boruları taşıyan acayip komik
komik olmus emeğine sağlık...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)