deigine katılıyorum ikiside olmalı tabiiki ama ben motorun orjinalitesini bozmama taradtarıyım sadece egzoz olabilir belki...
deigine katılıyorum ikiside olmalı tabiiki ama ben motorun orjinalitesini bozmama taradtarıyım sadece egzoz olabilir belki...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Siyah olan guselmiş. ama anlamıyorum gitmeyen bir motora böyle birşey yapmak bana dogru gelmiyor. ama gusel olmuş
Soda Ayran Cool
yaw motor gitmiyor tabi nekarlık motor var üstünde ama bazı arkadaşlar o motora 160 yaptırıyormuş hatta bu sitede fotoğrafını görmüştüm anlamıyorum 250 cc hyousung 170 180 yaparken 125 cc motor nasıl 160 yapar hayret yani başka bir araca bağladılar herhalde çekiyorken km saatini çektiler
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
ben o motora 155 yaptırdım, 250 hyo lar 170-180 anca yapıyor diyorsunda kilo beygir guc orantısını unutuyorsun.
derbi 125, 180km rahat görüyor, ama hyo 250r 180 i zorlanarak belki görüyor. tamamen motor yapısına baglı.
Soda Ayran Cool
güzel çalışmalar.zevkler ve renkler tartışılmaz
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
baştaki siyah olan mübarek hayalet uçak gibi gayet şık duruyor özelikle arka çamurluk ve mat boya süperrrrrr başka söze ne gerek var ''CBR125R NASIL BAŞLARSAN ÖYLE GİDER''
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
slm bn yeninym izmirliyim hazirandan beri cbr 125 kullanıorum sizlere katılmak guzel bişi
gorkem peki şu racing cakması aynalrı nerden bulabilirim bide kuyrukta deişiklik yapmak istiorum ama cok fech duruo
gerçekten cok hayran kaldım motorlara bir bakk yhaa
ben standart siyah renk tercih ederdim modifiyeyi sevmiyorum
arkadaşlar bnm cbr için mono kapak lazım nerden buluruz
Orgazma Dudak Büktürür
bende modifiye sevmem ama bunlar göze hos durmus be abi
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
çok güzel motorlar yapmışlar.. ses sitemi harika....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
süpoermiş ya konu eski ama
resimler bomba
ilk Füme renkli cbr ve carbon egzost u cok hos olmuş..
Tekbir R1 No1 Denizli. .
grçktn de insnn ağzı açk kalıomş böle bşi warmş
arkadşlar resmlerin altında işemleri ya da en azndan maliyetini fln yazarsanz çok sewinirzz
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
cbr 125 r için mono kapak bulabilen varmı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 ----------
cbr 125 r için mono kapak bulabilen varmı ?
Uploaded with ImageShack.us
HRC tank-ped, orjinalden kısa aynalar, orjinaldan küçük ön sinyaller, küçük plaka, silikon elcik ve stikerlar.
ilgilenenler bana mesaj atsin
hort......
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)