çoooookkk güzeller bite almak lazım ama türkiyedeki benzin fiyatları malum kullanılmaz bakılır
çoooookkk güzeller bite almak lazım ama türkiyedeki benzin fiyatları malum kullanılmaz bakılır
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
tek vites ama debriyajlı dimi? yani kawramadan sonra şanzumansız direk tek dişliyle tekere aktarıyon gücü hemi? söz konusu 8000 cc bilmemkaç beygir olunca kafam basmadı. torkta, son süratte, kalkışta hiç güç sorunu yok yani. o gücü nası bi zincir taşır, sesi nasıldır bunun??? çok abartılı bişeymiş be yaw.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ya ben bunu sürmeye korkarım valla zaten fazla cüssem yok aman diyim üstüme düşer falan kalkamam bidaa
türkiye şartlarında büfelerde süs olması gereken bi makina içler acısı insanların bakışlarıdnan süremezsiniz yollarda
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
ohaa yuhhhh pehhh höhhh..... bunun gibi bi sürü nida ve narayı attıktan sonra diorum ki o bir motor değil bence..... sanırım çizimini yapan tasarımcı arkadaş uyuya kalıp çizimin üzerine çay dökmüş aslında bu chevrolet in üstü açık bi konsept arabası
[COLOR="DarkRed"][B] for ever chopper olmadı scooter :P [/B][/COLOR]::ban::
peeh ben istemem böle devasa bişe bu ne yaa ama artçı olabilirim
bunlar ne yawwwwww
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
motorun benzin deposu bizim tırınkine benziyo
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
bu kısrağı zaptetmek kolay olmaz zannımca ama görüntüsü muhteşem
Türkiye'ye gelse buna bir iki insan ancak biner 1 litreyle herhalde 1 km falan gidiyordur
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Ah ahhhh :( moralim bozuluyor
şehir içinde kullanmaya uygun bir motosiklet gerçekten
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
bundan çıkacak ses yuzunden adamı içeri tıkarlar ...
Fuarda bir tanesini yakından görme fırsatım oldu. Benim motorun yanına park etmişti. Bir süre ayrılamadım başından, gözüm döndü,ağzım sulandı.
Bu arada ilk resimdeki motorda 10 silindir dodge viper motoru var yani adamlara sekiz bile az gelmiş...
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
maaşallah titaniğin karadaki versiyonu bu kesin...
Hissettiğin gibi yaşa...
Bu da beğenilmez mi diyeceksiniz ama bence güçlü ve heybetli olmasına rağmen zarafet bakımından sorunlu. Çok kaba-saba.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
biraz önce 2300 cc motoru içimden yuhladım bunu görünce :D
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)