Arkadaslar buyrun modifiyeli today resimleri..
Abi el emeği göz nuru... benim gözüme hoş geldi Allah sahibine bağışlasın
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
sanal mı bu gerçekmi
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Çok tatlı olmuş valla.. Bi Today hastası olarak çok beğendim.... Çok sevimli motor bunlar ya bu daha da sevimli olmuş modifiye ile..... Emeğine sağlık, güle güle kullan....
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
İnsan binmeye kıyamaz.
Ben bunu vitrine koyarım be
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
muhtesem valla. benim vos-vos'u da (today'ime bu adi koydum) modifiye ettirsem mi acaba ?
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
todayı fazla bilmiyorum fakat ilk etapda gözüme arka lastik süspansiyonun kalkması aynalar ve on jant takıldı ayrıca eksoz'uda unutmamak lazım
Egzoz haric her sey gusel.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
çok güzel olmuş yya bide şu gevurlar beat ıda bi modlasalarda görsek arkadaşlar modifiyeli beat resmi ola arkadaş warsa eklesin yaaa
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
çok güsel olmuş ama arka tekerde çamurluğun oralarda bi boşluk bi eksiklik var sankim
güzel olmuş acaba bizde bunlar gibi modifiye ettirebilirmiyiz
www.hadi-baba-yardıralım.com
tabeladan anlaşıldığına göre uzak doğu ülkesi.. yani işin fırını.. ucuz parça yaptırırsın tabi... Bizim de turbolu, cabrio, vs Tofaşlarımız var
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
kardeşim motorunu resmini göremiyorum ama arkadaşların dediğine göre çok güzel ve benimde bi todeyim var nasıl modifiye edebilirim
ya kimre yokmutoday hastası bana yardım olabilcek biri
hehehhehe
şaane olmuş diyeceğim ama fotoların yerlerinde küçük kırmızı çarpı işaretleri var, ama ortamı bozmayayım, şaane diyeyim
Poturdak
Arkadaslar uzun bi aradan sonra resimleri isteyenler olduğu için tekrar yükledim bakabilirsiniz..
güzel yapmışlar motoru
=) =) =)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)