noluyo sımdı 200mu basıyo bole yapınca
noluyo sımdı 200mu basıyo bole yapınca
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
süper olmuş cidden..today zaten harika bir scooter kesinlikle her eve lazım bir alet,isviçre çakısı gibi namussuz..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, 5500 km yol yaptım, harika bir makina. Düz yolda 60 basıyor, rampada biraz yavaş ama çıkamadığı bir yokuş bulamadım henüz. Bir depo ile yaklaşık 170 km yapıyor (istanbulda şehir içinde). Süspansiyon sistemi pek iyi sayılmaz, ilk altı aydan sonra ön taraf sertleşmeye başladı, ayrıca hem ön hem arka yaylanma mesafesi biraz kısa kalmış bizim yollara göre.(belkide 87 kg olduğum için yetersiz kalıyordur). Yani hem sürat hem komfor olarak modifiyeye ihtiyaç duyuyor. İki tane firma var bu motor için parça üteren her ikisi de Japonya'da. Kitaco ve Takegawa. Japon sitelerinde istediğim parçaları buldum ama Japonya dışına satışları yok. Hollanda'da bir online satış sitesi ve Yeni Zelanda da bir firma var ama fiyatlar Japonya'ya göre fazla uçuk (2 katından fazla fiyat istiyorlar) Kanada'daki bir firma geçen hafta Today için parçalar satmaya başladı, fiyatları oldukça iyi. Kitaco 94 cc motor kiti, kevlar kayış, varyatör kasnağı, roller çekiş seti, hafifletilmiş debriyaj, debriyaj yay seti, arka amortisör var, CDI haftaya listeye girecekmiş. Karbüratör olarak Japon sitelerinde CVK20 tavsiye ediliyor ama bu Kanada sitesinde yok onun yerine CVK24 var. Bunların hepsi kullanılırsa makina 3,8 den 12 hp ye çıkıyor ama maksimum sürat 90 ı geçmez. Şimdilik sadece Japon sitelerinde bulabildiğim bir dişli seti tedarik edilebilirse 135 km görülebilir. har durumda yokuş performansı çok yükselecektir. Japonya'dan bazı forumlarda bu modifiyeler sonucunda nadiren de olsa motorların krank kestiğini okudum.
Bence en önemli problemlerden biri ön çataldaki yetersizlik. Bunu çözmek biraz daha karmaşık çünkü çatallar üst köprüye kaynaklı. Değiklik yapmak için tornacı da yeni bir üst bağlantı yaptırmak gerekir. Ön tarafa uyabilecek yüksek performans yağlı amortisörleri Poshfactory adlı bir firma üretiyor. Frenleri geliştirme konusunda herhangi bir şey bulamadım, ama bu yüksek hızlar için daha iyi frenler gerekeceği kesin.
kardes şudireksiyondaki el tutma yerlerindeki seyleri nerden bulabilirim??
evet bencede güzel olmuş.ben bu aynaları uzun zamandır arıyorum fakat hiçbiyerde bulamadım.bi ismi yada bi şey varmı?bundan bulursam motoruma takarım.sade ve şık gosterir...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
motosikletçiden bulabilirsin elcekler alevli manyak elcek war 10 yl
golfy kardeş sende motorunu modifie et tabi ama bence egzos u o kadar abartma
honda today güzel yapmışlar
:thumright
fotodaki arabanın plakası hollanda galiba motor herhalde sizin motorunuz değil galiba alıntı ise alıntı olduğunu belirtmeniz lazım diye biliyorum
modifiyeli today resimlerini göremiyorum
3 sene önceki linki hortlatırsanız göremezsiniz tabi
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
bende de today var merak ettim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)