inanamıyorum paylaşım güzel ama todaye modifiye yapsan ne olur yapmasan today olduğu gibi bir motor şirin olcak yani tam şehir çocuğu ama böyle sevenler varsa onların tercihi
inanamıyorum paylaşım güzel ama todaye modifiye yapsan ne olur yapmasan today olduğu gibi bir motor şirin olcak yani tam şehir çocuğu ama böyle sevenler varsa onların tercihi
Mustafa Kemal Atatürk
çok değişik geldi bi anda
Hangi akla hizmet yapmışlar bunu yha.Adamın işi yok bununla uğraşmış ama farklı bi tip olmuş.Egzost motor kadar var hemen hemen
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ınanılmaz begendım ya bu ufak sırın makınayı daha cok sevdım.paylasım ıcın tskler.:-)))))))))
çok güzel hoş olmuş hayırlı olsun
Ne istemişler zavallıcıktan
Born To Be wild,Live to Ride...
çok güzel hoş bi today olmuş,
yapan ne abartmış nede düşürmüş, tam kararınca modifiye etmiş
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Bence süper olmuş modifiye dediğin budur şık göstermiş motoru böyle olacağını hiç tahmin etmiyordum görünüş olarak süper birde göstergeler orjinalmi acaba ? Onlarda dikkatimi çekti güzel görünüyor 10 numara. Başkada övecek tabir bulamadım
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Sahsen benim goruntu cok hosuma gitti!
Sirinlik ve agresiflik, ikisi bir arada!
= = = Be Aprilia racer! = = =
güsel omuş uğraşanın eline sağlık.
birazda aero dinamik yapıya dikkat etseymiş bir kaç km hız atacağına inanıyorum ama olsun
ya herzaman sevmişimdir today 50 yi buda cok seker bişey olmuş birazda erkekleşmiş eline saglık doztum
[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
sadece nikelaj kaplamaları hoşuma gitti
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ateş olca cürmü kadar yer yakar hesabı..
[B]All this pain is an illusion[/B]
Motor şahane.sahibi çok şanslı ki öyle bir motora sahip yanlız anlamadığım bir şey var.motora bir devir saati koymuş motorun sahibi,birde altta bir gösterge var...o nedir acaba
eksoz hariç güzel olmuş.....
Egzoz hariç süper olmuş..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
cok güzel görünüyo ya... ama o egzozdan da today nası bi ses verir.. düşündürücü???
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)