Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Modifiye 250 mct

REKLAM ALANI

güsel olmuşş aşırı modify

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    bbaday kardeşim hayırlı olsun bence zewk meselesı motor... herkezın kendıne öz tarzı wardır... cok super olmus bence zewkınle kullan...=))

Sato8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto 250 SR
    Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bbaday kardeşim hayırlı olsun bence zewk meselesı motor... herkezın kendıne öz tarzı wardır... cok super olmus bence zewkınle kullan...=))
    bbaday ın dil ki o motor tarihte çok eski internette bulmuş bizle paylaşmış onun motoru bile yok kulakları çınlasın iyi insandı rahmetli
    müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
    satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    hadiii yaa ne bılıyım gene de güzel yanii=))

Blackpanther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    Havalı olmuş.
    Sanki biraz BMW R 1200 C yi anımsatmış..Haksızmıyım

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı AKREPAHMET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Modifiye Berbat Olmuş.orjinal Hali Daha Güzel.
    bende katılıyorum arkadasa

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var AmA Yok :)
    eleman iyi yapmış helal olsun

ama orjinalliğin bozulmasını fazla sevmeyen birisiyim...!

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    sağlam emekzaman ve para harcanmışa benziyor.sahibinin içine sindiyse ne mutlu ona.
    ben de çok beğendim.

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Aytekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak canım kardeşim bende Jawa'yı çok severim ama senin bu marka fanatikliğin beni resmen rahatsız ediyor. Gerekli gereksiz, anlamlı anlamsız her satır arasına bir Jawa'dır sokup gidiyorsun . Ayrıca Jawa'da yapmış başka bir arkadaşın dediği gibi git bak www.jawatr.com adresine gör bison modeli var classic modeli var ama 7.500€'cuk, para değil anlayacağın

Modifiyeye gelince, adam zaten customize yapmış, kendisine göre binmek ve baktığı zaman görmek istediği gibi yapmış motorunu, belki sadece tek ve de farklı bir MCT sahibi olmak için yapmış. Bana göre iyi de yapmış ama ortada harcanmış olan EMEK var. Biraz saygı gösterip kötü fikirlerimizi kendimize saklayalım. Daha iyisini yapıp görüşe sunabilecek olan varsa da hodri meydan.

Kozmik arkadaşım olayı ayrıca özetlemiş, sonuna kadar katılıyorum..

İyi Sürüşler...
    tamamen söylediklerine katılıyorum

egırbıraj üstündeki çalışma güzel olmuş elline sağlık.

Bende aldıgımda eminim bole bişi ortaya çıkcak.. Bu begenmeyenler ya chooper kullanmıyor yada ne oldugunu bilmiyor olabilir harleylerin customlarına bakın az cok iyi duruyor

Burak_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    Arkadaşlar nedir bu motora karşı bu önyargı bu aşağılayıcı sözler Allah aşkına kullandığım motor olduğu için yada çinlileri yada vs.. korumak savunmak amaçlı konusmuyorum ama 3 milyara sıfır aldım motoru 1 sene kadar önce ve ANKARA, BOLU, EDİRNE, KIRKLARELİ, BURSA vs.. bir çok çevre illeri gezdim yolda bir kere tık demedi motor ve bu yolların hepsini 2 kişi yaptık ben ve artçım..
    Şimdi sorarım sizlere, 10 küsür lira verip bir dragstar alsaydım aynı keyif ile aynı yolları yapacaktım fakat bütçem şimdilik buna el verdi bunu aldım 3 liraya ve aynı keyifi yaşıyorum..
    Tek fark, bir honda bir yamahaya binlerce km bakım vs yapmadan binersin bi nebze fakat bu motorların bakımlarında daha hassas olduktan sonra kötülediğiniz kadar sorunlu bir motor değil.. Görüntü derseniz o da zevk meselesi onu tartışamayız.. Neyin ne olduğunu bilmeden, sağdan soldan duyup okuyup gelip burada birkaç kelime ile berbat bir motor demek yanlış, kime göre neye göre berbat bunu bir düşünmeniz lazım.
    Saygılar..
    Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı Burak_34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar nedir bu motora karşı bu önyargı bu aşağılayıcı sözler Allah aşkına kullandığım motor olduğu için yada çinlileri yada vs.. korumak savunmak amaçlı konusmuyorum ama 3 milyara sıfır aldım motor 1 sene kadar önce ve ANKARA, BOLU, EDİRNE, KIRKLARELİ, BURSA vs.. bir çok çevre illeri gezdim yolda bir kere tık demedi motor ve bu yolların hepsini 2 kişi yaptık ben ve artçım..
    Şimdi sorarım sizlere, 10 küsür lira verip bir dragstar alsaydım aynı keyif ile aynı yolları yapacaktım fakat bütçem şimdilik buna el verdi bunu aldım 3 liraya ve aynı keyifi yaşıyorum..
    Tek fark, bir honda bir yamahaya binlerce km bakım vs yapmadan binersin bi nebze fakat bu motorların bakımlarında daha hassas olduktan sonra kötülediğiniz kadar sorunlu bir motor değil.. Görüntü derseniz o da zevk meselesi onu tartışamayız..
    Saygılar..
    her yerde söyleme abi nazar değecek...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Burak_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her yerde söyleme abi nazar değecek...
    Oğuz ben motora laf söylenmesine birşey demiyorum, diyemem, doğrular konuşulduktan sonra tartışılacak tabi ama neyin ne olduğunu bilmeden atması çok kolay geliyor insanlara..
    Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı Burak_34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar nedir bu motora karşı bu önyargı bu aşağılayıcı sözler Allah aşkına kullandığım motor olduğu için yada çinlileri yada vs.. korumak savunmak amaçlı konusmuyorum ama 3 milyara sıfır aldım motoru 1 sene kadar önce ve ANKARA, BOLU, EDİRNE, KIRKLARELİ, BURSA vs.. bir çok çevre illeri gezdim yolda bir kere tık demedi motor ve bu yolların hepsini 2 kişi yaptık ben ve artçım..
    Tek fark, bir honda bir yamahaya binlerce km bakım vs yapmadan binersin bi nebze fakat bu motorların bakımlarında daha hassas olduktan sonra kötülediğiniz kadar sorunlu bir motor değil.. Görüntü derseniz o da zevk meselesi onu tartışamayız.. Neyin ne olduğunu bilmeden, sağdan soldan duyup okuyup gelip burada birkaç kelime ile berbat bir motor demek yanlış, kime göre neye göre berbat bunu bir düşünmeniz lazım.
    Saygılar..
    bir motorun motoru mekaniği sağlamlığı hakkında konuşmak başka bir şeydir bir motorun tasarımı şekli şemali hakkında konuşmak başka bir şeydir..

ha birde konuya kelalaka atlayıp hiç konun başlığını okumadan açılış amacını okumadan yazılanları okumadan direk bir marka fanatizimiyle yazmak bambaşka bir şeydir

burda kimse mondialin sağlamlığına dayanıklılığına motoruna bir laf dememiş ilk mesajda arkadaşın paylaşdığı resimdeki custom mct ye yorumlarını belirtmiş..
    ben mondialci mct ci değilim diyorsunuz ama konuya böyle okumadan bilmeden bir mondial fanatiizimiyle atlamanız bile sizin renginizi belli ediyor..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler