güsel olmuşş aşırı modify
güsel olmuşş aşırı modify
bbaday kardeşim hayırlı olsun bence zewk meselesı motor... herkezın kendıne öz tarzı wardır... cok super olmus bence zewkınle kullan...=))
hadiii yaa ne bılıyım gene de güzel yanii=))
Havalı olmuş.
Sanki biraz BMW R 1200 C yi anımsatmış..Haksızmıyım
eleman iyi yapmış helal olsun
ama orjinalliğin bozulmasını fazla sevmeyen birisiyim...!
sağlam emekzaman ve para harcanmışa benziyor.sahibinin içine sindiyse ne mutlu ona.
ben de çok beğendim.
egırbıraj üstündeki çalışma güzel olmuş elline sağlık.
Bende aldıgımda eminim bole bişi ortaya çıkcak.. Bu begenmeyenler ya chooper kullanmıyor yada ne oldugunu bilmiyor olabilir harleylerin customlarına bakın az cok iyi duruyor
Arkadaşlar nedir bu motora karşı bu önyargı bu aşağılayıcı sözler Allah aşkına kullandığım motor olduğu için yada çinlileri yada vs.. korumak savunmak amaçlı konusmuyorum ama 3 milyara sıfır aldım motoru 1 sene kadar önce ve ANKARA, BOLU, EDİRNE, KIRKLARELİ, BURSA vs.. bir çok çevre illeri gezdim yolda bir kere tık demedi motor ve bu yolların hepsini 2 kişi yaptık ben ve artçım..
Şimdi sorarım sizlere, 10 küsür lira verip bir dragstar alsaydım aynı keyif ile aynı yolları yapacaktım fakat bütçem şimdilik buna el verdi bunu aldım 3 liraya ve aynı keyifi yaşıyorum..
Tek fark, bir honda bir yamahaya binlerce km bakım vs yapmadan binersin bi nebze fakat bu motorların bakımlarında daha hassas olduktan sonra kötülediğiniz kadar sorunlu bir motor değil.. Görüntü derseniz o da zevk meselesi onu tartışamayız.. Neyin ne olduğunu bilmeden, sağdan soldan duyup okuyup gelip burada birkaç kelime ile berbat bir motor demek yanlış, kime göre neye göre berbat bunu bir düşünmeniz lazım.
Saygılar..
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
bir motorun motoru mekaniği sağlamlığı hakkında konuşmak başka bir şeydir bir motorun tasarımı şekli şemali hakkında konuşmak başka bir şeydir..
ha birde konuya kelalaka atlayıp hiç konun başlığını okumadan açılış amacını okumadan yazılanları okumadan direk bir marka fanatizimiyle yazmak bambaşka bir şeydir
burda kimse mondialin sağlamlığına dayanıklılığına motoruna bir laf dememiş ilk mesajda arkadaşın paylaşdığı resimdeki custom mct ye yorumlarını belirtmiş..
ben mondialci mct ci değilim diyorsunuz ama konuya böyle okumadan bilmeden bir mondial fanatiizimiyle atlamanız bile sizin renginizi belli ediyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)