Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kawasaki Versys 650

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Koymayın şu resimleri hele bunun fotolarını....Satacam köyü kasabayı alacam....Ama sonra binmeye kıyamam öyle trenle öküz ambiansı takılırız artık....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    burdizo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw f 650 GS
    Alıntı locco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duyduguma göre kawasaki kanuni ile birleşem aşamasındaymış.haberin doğruluğu ve eger doğruysa ne kadar işe yarıyacağı muamma gerçi
    Bi kawasaki kullanıcı olarak çok iyi haber. Kawasaki nin türkiyede yaygın olmamasının tek sebebi bence distribütör firma..kanuni yada başka bir şirket bu markayı türkiyede çok daha iyi bir yerlere taşıyabilir..

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet, F650GS olmasa da DL650 muadili bir motosiklet. Naked denmez bu motora, aldığım duyumlara göre süspansiyonları bir cadde motoruna göre daha yumuşakmış. V-Strom 650'nin rakibi diyebiliriz bu motor için, ancak F650GS kadar enduro değil
    Esasında DL 650 iyi bir rakip olabilir gözüküyor. Ancak insanın aklının bir köşesinde her zaman Z-MOTO ????? sorusu dolanıp duruyor...

Belki Z MOTO yerine başka bir distirbütor olsa. Veya diğer büyük markaların verdiği satış sonra hizmet anlayışını Z moto da uygulasa bence Kawasaki ülkemizde hakettiği değeri bulabilir.

Ben şimdi böyle bi motor alacak olsam. V storm ile bunun arasında en az bi r hafta gider gelir , sonunda V storm alırdım. Ancak aklımda her zaman Şu kawa yı adam gibi birileri Tr ye getirseydi ne olurdu demekten de kendimi alamazdım....
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler