sevgili @mos kardeşim. Buna benzer görüntüler çok var. Hatta bu tip başlıklar çok açıldı. Ne yazık ki yurdum insanı bu durumda.
Hatta aklıma geldi annem 2 tekerden memnun değil. Eski 2. dünya savaş filmlerinden mi nereden etkilendi ya şu motorun yanınada bir sele koyuver belki bende binebilirim dedi ki aklı başında günümüz modern kadınına örnek olabilecek saygıdeğer validem de konuya bu şekilde yaklaşınca ne gül ne ağla. Vaziyet bu alemde
EEE NE GÜZEL AİLE BOYU HAAAAAAAAAA.
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
bunda ne gülünecek nede ağlanacak bi hal var dostum acı ama gerçek!unutmadan çocukların güvenliğini konu alarak söylüyosan haklısın çocuklar tehlikede
O çocuklar 2 teker üstünde babalarının arkasında olsaydı daha mı güvenli olacaktı anlamadım ama neyse
Bence tüm korumalarımızla en yakın yere bile ehliyetsiz gitmeye korktuğumuz için gülmeli, babası tarafından tehlikeye atılan bu çocukların halinede ağlamalıyız... Bilmem anlatabildim mi?
Sanırım bunlar Gaziantep'te yaşayan "romen" diye tabir edilen kişiler. Yanlışım da olabilir.
Memleketim Antep'e giderken mobilet üzerinde davul zurna çalan çok romen gördüm.
neyı var ya adam belkı araba alacak parası yok herkesı kendınız gıbı gormeyın
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Bence gayet hoş bi resim... Hususi olarak biri gelip motosiklete çarpmadıkça bi tehlike arzetmiyor...
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Fakirligin gözü kör olsun diorum başka da bişe demiyorum ...
Garibanın parası olsa o ufacık bebeleri sıcagın altında motosiklette degil arabada götürürdü gidecegi yere.
Konuşsam tesiri yok Sussam gönül razı degil ''Fuzuli''
Born To Be wild,Live to Ride...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)