Bir Kaç Motosiklet Fotoğrafı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Adamlar yapıyor bu işi. Dragstera feci kanım kaynadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Artık kaynamıyor 215k imiş.
-
ALİCEM adlı üyeden alıntı
Adamlar yapıyor bu işi. Dragstera feci kanım kaynadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Artık kaynamıyor 215k imiş.
Ben de öyle supersport'lara pek merak salmış birisi değilim ama bu sondaki turkuaz f3 beni hayran bıraktı. Lakin mat renk olsaydı daha güzel olmaz mıydı diye düşündürmüyor değil.
-
emenyasin adlı üyeden alıntı
Ben de öyle supersport'lara pek merak salmış birisi değilim ama bu sondaki turkuaz f3 beni hayran bıraktı. Lakin mat renk olsaydı daha güzel olmaz mıydı diye düşündürmüyor değil.
Hocam ben bu ara nardo griye çok fazla ilgi duyuyorum. Şöyle güzel bri nardo gri ve mat siyahla dehşet güzel olur gibime geliyor.
-
İkincisi harbiden çok seksi.
-
Hocam ben bu ara nardo griye çok fazla ilgi duyuyorum. Şöyle güzel bri nardo gri ve mat siyahla dehşet güzel olur gibime geliyor.
nardo gri + parlak carbon fiber kombini hastasıyız ufak tefek çok az ama kırmızı da detaylar olacak
-
Hele bir iki model de siz atın
-
Şu hayatta en çok sahibi olmak istediğim motorlardan biridir.
-
Aprilia Dorsoduro 900
-
İtalyanlar tasarım anlamında başka bir evrende yaşıyor. Hani çok paran varsa al, kullanma, salonunda dekor olarak dursun.
-
Yamaha V-Max. Kullanabilmeyi ne çok isterdim.
-
@voltaren abi madem cruiser kalemine girdin hade bakalım
Ducati Diavel 1260 S
-
Şimdi bu da olmazsa olmaz
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Ben de ilk VRod atmayı düşündüm.
-
Hayaller VROD gerçekler MOPET
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
Son zamanlarda en çok dikkatimi cezbeden. Tommygun ın da dediği gibi, geç karşısına izle.
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
greyhorse adlı üyeden alıntı
ironi mi var?Anlamadım
ekonomimizin durumunu anlatmak için şu motoru örnek göstermeseydiniz iyiydi,Motosiklet'e büyük haksızlık etmişsiniz.Ön düzenden,jantlara,egzoz'dan , motor bölümüne kadar italyan,fransız.Bir şasi mobilet. çok can yakar
İroni yapmıştım hocam.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)