sana bi şey diim mi ben özel modifiyeli 1000cc lik bir peugeot 103 derdim eğer o kadar param olsaydı peugeot 103 ü 1000 lik bi canavar haline getirirdim
GSX-R1000
YzF R1
Aprilla SL1000
Mondial Piega1000
CBR 1000R
ZX-10R
Trıumph Daytona
sana bi şey diim mi ben özel modifiyeli 1000cc lik bir peugeot 103 derdim eğer o kadar param olsaydı peugeot 103 ü 1000 lik bi canavar haline getirirdim
Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta ...
repsol 1000R
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
R1 R1 R1 R1 R1 R1 R1 R1 2 3 4 5 6 7 8........ VARMIYDI ACABAAAAAA........................
Yav aslında bu motorlar artık bna cazıp gelmemeye basladı en ıyısı bı enduro motor.Bunlar adamı ucurur valla
GSX-R1000 muhteşem bir motorsiklet tavsiye ederimm görmek isteyenler resmime dikkatlı baksınlar hehehehe
tabiki GSX-R1000 tartışılmaz en iyi motorsiklet tavsiye ederim arkadaşlar 300 km ye 9 saniyede çıkıyor muhteşem bir sürat makinası benim makinam.....
R1 - R1 - R1 - R1 Başkasini Düşünemem Bile R1
cbr 1000 tek gecerım
sıralama yaparsak...benim.ducati 999.hondacbr1000rr.yamaha r1.suzukıgsx-r1000.kawasaki zx-10r.bunların hepsini çok seviyorum.bazen suzuki diğer zaman yamaha bazen de kawasaki hoşuma gidiyor.yani ducati hariç almaya(allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhh.)zaman gelince o an mevcut kampanyalara göre herhangi bir bana aynı zevkki verebilir.ducati dedim çünkü 27.000 euro çok.para olsa olurdu da çok pahalı.ki diğerlerinde farkı da yok.şu an aklımda suzuki var..hadi hayrlısı.
Hepsi deyip aclık yapmayakım dedık ama bunların hepsı guzel be kardesım valla hepsıne bınerım yeterkı olsun
hepsini gördüm, bence R1 ... ama almazdım... bedava verseler de almazdm... cünkü bu tecrübeyle o motoru kullanırsam pek iyi olmaz ... ki cbr'ımı gözü kapalı kullanırım
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
zaten hepsi benim demeye gerek yok suzuki gsx-r yii herzamn ezelden ebediyete tek geçeriim japon grubunun kralı bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)