Yamaha Honda Kawasaki ve Suzuki'den herhangi biri olur. Motorbike da okumuştum galiba testte Suzuki küçük bir farkla daha iyi çıkmıştı diğerlerinden...
GSX-R1000
YzF R1
Aprilla SL1000
Mondial Piega1000
CBR 1000R
ZX-10R
Trıumph Daytona
Yamaha Honda Kawasaki ve Suzuki'den herhangi biri olur. Motorbike da okumuştum galiba testte Suzuki küçük bir farkla daha iyi çıkmıştı diğerlerinden...
Suziki GSX-R1000 çok hoş...
Saygılarımla...
r1 i tek geçerim
[B][COLOR="Red"][CENTER]1000 lerce dansözüm olacağına 1000 cc makinem olsun ![/CENTER][/COLOR][/B]
hepsini alsak olmuyorumu Suziki GSX-R1000 derim
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
Bana ne,bana ne istemiyorum hiçbirini işte.Acele ile işim yok.!!!
Ben bu yaşımda,yaşadıklarımı hissetmek,dokunmak ve hazmetmek istiyorum.
Ne yazık ki bu makinalarla bu mümkün değil.
Bilmem anlatabildimmi?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
yav bende kawasakiyi aliyim bende kanuni racer var bilmeyen kimö görse abi kawasakimi diyor benimde hoşuma gidiyor yane
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
honda hayat onda 1000rr
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
tabiki cbr1000rr...tek geçerim...
zx10r tabiki ya....
günlümde zx-10r aklımda R1
Amac 1000cc lik bi motor secmekse, ben RSV Mille R istiyorum. Hatta mumkunse Factory edition olsun...
Bide o resimdeki SL1000'in coktan uretimden kalkmis olmasi lasim.
[FONT="Franklin Gothic Medium"][I][COLOR="Indigo"]_Not just a bike! :wiinkk:[/COLOR][/I][/FONT]
arkadaşlar bende honda cbr 954 rr var.İlk tercihim zx10 olur.çünkü gerçekten 1000 rr dan daha seri.tecrübe ile sabittir.
ben ce suzuki ayrıcak ordaki mondial bizim bildiğimiz çin mondial değil demi ben biraz tecrübesizim de ama imkaqnsız olsa gerek
suzuki tabiki
hayal buysa işte hayabusa herkes hayal edebilir ama herkez zaptedemez msn adreslerim:reha44@yoshimurax1hayabusa.com [email]reha44@hotmail.com[/email]
34 rh 1144 hayabusa 34 ryt 6844 monero 200cc
GOKHAN2433 mondial fabrikası nazillide değilmi
hayal buysa işte hayabusa herkes hayal edebilir ama herkez zaptedemez msn adreslerim:reha44@yoshimurax1hayabusa.com [email]reha44@hotmail.com[/email]
34 rh 1144 hayabusa 34 ryt 6844 monero 200cc
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)