GSX-R1000
YzF R1
Aprilla SL1000
Mondial Piega1000
CBR 1000R
ZX-10R
Trıumph Daytona
E) Hepsİİİ
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
Ben Yamah YzF R1 alıyım ama mümkünse rengi kırmızı olsun 5 fazla olsun dimi ama :D
Kaza Anında Sizi Korur...
honda repsol tabiiki
Motorize Birlikler K.lığı......
YzF R1 sekil motor
Ben zaten seçimimi çoktan yaptım Repsol yerine şu benim motorun resmini koy da daha çok tercih eden olur hehehhehehee
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Hiç düşünmeden kapattım sol gözümü ve YzF R1 dedim
Yamaha R1 alırım.Çünkü arka oturulacak yeri tam bana göre
salihli manisaya 1 adet r1 rica ediyorum.
ben hayatımı her seferinde çeyrek mil yaşarım!..
kardeşş sana çok kırıldım yaa bak cbr1000rr nin daha güzel fotosu var sen gitmişsin ufacık bir foto koymuşsun burda adeletsizilik var diger firmalarınki büyük hondaya gelince ufacık açık konuş suzuki kawasaki yamaha bayilerin mi var
pardon pardon boy sagolsun hondaya yakışan resimleri koymuş bravoooo
Hepsini
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
yav valla koyakda baslıkda 1000 lıler arasında dıyor o motoru bende koycaktım ama 600 luktu oyuzden koymadık.Boyut meselesı de sey googla da aradım boyutu ole cıkmıs valla degıstırıım olmassa yaparık bısler
(Daha yas 18 nerde bayı acca
Boy kardes motor gıyakmıs senın benım kapının onune bırakda bıraz gezek : P
TRIUMPH daytona nerde..ben kawayı alırdım neden bılmıorum amayalnız rengı fıstık yesılı olcak ben kawa ya kawa demem yesıl olmadıkca..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
tabiki suzuki GSX
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
oradan bir 1000 rr sararmısın paket olsun
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Eğer bıldıgınız burda olmayan 1000 cc motor varsa lutfen adını yazın ekleyek hemn
kesinlikle honda repsol 1000 r
ya abicim bn suzukiden baska 1000lik tanımam hayabusaya bile kafa tutuyo abicim o kadr laf yok
Yav arkadaslar aclık yapmayın yav 1 tane secn dedık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)