arkadaşlar bu da bizim motosikletimiz.çok seviyorum onu.babamla beraber kullanıyoruz.işte resimleri.
bu resimdeki de benim twister1990
arkadaşlar bu da bizim motosikletimiz.çok seviyorum onu.babamla beraber kullanıyoruz.işte resimleri.
bu resimdeki de benim twister1990
evinden dışarı çıktığında marşına basıp çalıştırabileceğin bir motosikletin varsa eğer,bu birçok şeye değer...
kardeşim motorun çok güselmiş ya baya bi tatlı duruşuna aldanmamak lazım heralde
hayal buysa işte hayabusa herkes hayal edebilir ama herkez zaptedemez msn adreslerim:reha44@yoshimurax1hayabusa.com [email]reha44@hotmail.com[/email]
34 rh 1144 hayabusa 34 ryt 6844 monero 200cc
hayırlı olsun arkadaşım....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
twister1990 motorun çok güsel hayırlı olsun demeden gecemiyeceğim altındaki motora dikkat et hayatınla oynayabilecek güçte bir bakinadır...
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah dostumEr6N gerçekten de güzel motor,nakedlardan pek hoşlanmasamda er6n gayet güzel.Birde babana sor bakalım evlatlık istermiymiş
hayırlı olsun kardeşim motorun çok güzel
allah kaza bela vermesin kardeş. hayırlı olsun cok güzel<motor almışsın eksozların tasarımı cok güzel
Güzel motor.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Abıcım nerden buldun bu topıgı hortlatmak ıcın
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Hayırlı olsun motorunda o resimlerde twister nerede onu göremedim. :S Benim bildiğim twister hondanın.. :S
Güzel Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin
:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)