yuh artık ya gıcık oluyorum böle tiplere..
sen ceza yazmak için açık ara..
kendi motorunda kask takma,3 kişi bin..
yakında bunlar için iyice suyunu çıkarırlar..
gerçekten sinir oluyorum arkadaş ya şu görüntüye bak!!!
geçen mobilete çoluk çocuk 5 kişi binmişler. polis bişey demedi görünce. demek ki kendileri de böyle biniyormuş.
bence gülüncek ağlancak birşey yok polis de olsa vatandaş da olsa önce kendini düşünmeli insan.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Gulelim canım neden algıcazzzz :D
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
zuhhahahaha cok komık ya.Bıde bıse soracam konu accakıtım ama gereksız olur dıe dusundum polısler herkse kas tak deyıp duruyor yav ben hıc kask takn polıs gormedım hepsı beyaz sapka takıyor acaba neden
ulan bu resmi print edip ruhsatın içine koyucam
Resmi çekenin ellerine sağlık
Kask aynada olunca daha çok koruma sağlıyomuş bu fotodan bunuda öğrenmiş olduk bu kadar seviyesiz olunur yaa hiç yakıştıramadım geçen bi yunusa sordum neden kask takmıyosunuz diye bu sıcakta kask mı takılır yaaw dedi ben de sıcak olunca kaza anında hasar görmüyonuzmu deyince cevap bile vermeden çekti gitti ben yediremiyorum kendime artık seni kasksız görse kesin yazar cezayı kendi öle geziyo bıktım bu adaletsizlikten
CBR 125 R
bu resmi çogaltıp dagıtalım çevirdiklerinde ehliyet ruhsat diye gösteririz
pişt susun bakim
zeki abiye söylerim sizi görürsünüz he
Böyle yapıpta diğer polisleride kötülemeyin
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Panik yapmayalım arkadaşlar.
Bu yeni bir uygulama adı "süper yunus timi"
Birisi takipte aracı kullanırken diğerleri verecek merminin gözüne
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
vayyy be güzel yakalanmış bi kare ben direk bastım kaçmaz bu sahne yani sağol arkadaşım.
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
olur boyle vakalar Türk Halkı yakalar.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
abi lütfen bu fotografi cektigin yer ve saatle beraber olduğun ilin il polis müdürlüğüne teslim et.
bu kadar olmaz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Yuh artık!!! Arkadaşım şunu çektiğin yeri söyle de ilgili müdürlüğe en azından bir eposta atalım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)