valla kim ne derse desin bu olay öle hafife alınacak bişey değil bizi sıkıyorlar onu yap bunu yap diye ama önce onlar örnek olsunlar ondan sonra aleme konuşsunlar ne yüzle bana gelip nerde kaskın diye soracak bunu görmezler bizi görürler nolcak burda ayrım başrolde
ben sağlık sektöründe sigara içen biri olarak çok garipsemiyorum.Sonuçta yaparsa kendi(leri)ne yapar(lar).Hem hocanın dediğini yapacaksın,yaptığını değil
kask takmış adam görmedinizmi!ehuehu
itina ile kaza yapılır
belki istihap hatti 1+2 dir.
www.kalyoncumotor.com
arkadaşlar bu fotoyu ben çekmediğim için malesef plaka bilgisi yok. Ama çok yakın bir arkadaşım tesadüfen çekti bunu fakat plakasını almak aklına gelmemiş. Onu suçlayamız çünkü motor kullanan biri değil ve bizim gibi düşünememiş olabilir. Ama bu fotoyu gördükten sonra şunu diyebilirimki vay halimize ....
BU ülkede motosiklet kültürünün ne durumda olduğu ortada kanunları uygulayanlar dahi hatalara düşebiliyo demekki . Peki bir başka ekip bunları görse acaba ceza yazarmıydı ? Polislerimiz can ve mal güvenliğğimiz için gece gündüz çalışıyolar ,kanunlardaki eksiklikler ve yanlışlıklar yüzünden bazen onlarda yetersiz kalabilir ama bence ne olursa olsun KURALLAR HERKEZ İÇİN VARDIR .
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
ellerine sağlık çok güzel yakalamışssın çok hoşuma gitti demek ki bu resmi büyültüp motorlara yapıştırmak lasım
aynadaki kaskı görmemiştim tek kask kime faydası olacak sa işte millete kızması deil alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste motosiklet.net ailesine yaklaşık 8 -10 bin üyeye rezil oldular..
yaw bunlar ünüforma üstlerinde bişey yapıyo olmasınlar...
otobüsler polislerden iki kat para alıyo ya, eee ortalıkta öyle görevli araç ta yok istediği yere bıraksın. napsın garipler üç kişi bir yere yetişmeye çalışıyolar...su manzaraya bak yaa koyup koyup izlemek lazım..
ceken arkadaşım eline sağlık...
Sessiz ve derinden ....
F650 galiba o di mi ?
Çeker çeker, katır gibidir....ama çok güldüm yawwww....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir... Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************
yuh diyom başka bişey demiyommmmmmmm siz ne yapıyonuz bakıyıım ehliyet ruhsat baglıycam len motoru ehliyette yok ohh ne o at arabası mı lullanıyon len çek kardeşim otoparka .... ya biz olsak böyle derler..........r
98 Beygir.....
oo işte böyle turkıyeyı sömürüyolar yaw önde bir kişilik boş yer var ya
Ne diyebilrizki, eğitim şart.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)