BUNLAR BÖYLE YAPARSA BİZLER NE YAPARIZ Kİİİİİ.
BUNLAR BÖYLE YAPARSA BİZLER NE YAPARIZ Kİİİİİ.
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
Bence ağlıyalım. Bunda gülünecek hiçbir şey yok.
BIYIKLI'nın dediği doğru. Bağlı oldukları müdürlüğe plaka ile beraber ihbar edilmeliydiler. Bunlar bize örnek olması gereken görevliler iken yaptıklarına bakın.
May the Force be with McLaren Mercedes
YAPACAĞINIZ ELEŞTİRİLERİ LÜTFEN AMACINI AŞMADAN YAPIN UNUTMAYINKİ DEVLETİN BİR KURUMU HAKKINDA YORUM YAPIYORSUNUZ.VARSA FİKRİNİZİ ŞİKAYETİNİZİ DİLE GETİRİN FAKAT HADDİNİ AŞMADAN
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Ben gulecem ama gulunecek bir tarafi yok. Eger o sekilde bir kaza gecirseler 3 kisi canlarini kaybedebilirdi. Peki nasil aciklanacakti bir motor ve 3 polis oldu olayini. Burda ciddi bir egitim sorunu var bu kesin 7 den 70 her kez icin. Ben yurt disinda otobanda hiz siniri asan polis aracinin ceza yedigine tanik oldum.Agac yasken egilir.Eger Plaka veya yeri belli ilse ilgili merciye sikayet edelim,Vatandas olarak gorevimiz budur.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Yorumsuz geçerim aynı zamanda bunu print edip thiste bastırırım. Ama bu aada emniyet şeridinden de gidiyorlar !
gercektende elımde olsa bende basıp koyardım ruhsata ama mumkun degıl,
varmı boyle bişiy yaaaaa
yuhhh be abicim walla ne haldeyiz ülke olarak....
atos ,portos ,aramis
düşünsenize bu muhteşem üçlünün sizi çevirip ceza yazmaya çalıştığını..
aman allah ım..
her kafadan on bin ses
Ducatista:)
Ohaaaa ... Bi ben eksiğim motorun üstünde ... Motor'da yan anlam'da bile motor olarak kabul görür herkes biniyo baksana
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
arkadaşım şu motorun plaksını ver veya hangi müdürlüge ait oldugu söyle ben nekadar emliyetin sitesi varsa hepsine bu resmi gönderip böylemi yunus yetiştiriyorsunuz diye söyleyim. gerçekten plaka veya hangi bölge trafige baglı oldugu konusunda bir bilgin varsa özele yaz. bu polisler şırnak 'ı özlemiş herhaldeee .
biz böyle birşey yapsak canımızı okurlar. bence bunlara bir ders lazım sen sadece istedigim bilgileri özele yaz. sonucunu herkeze burdan bildiririm...
eee hoca ...cemaat .... hadi buyurun bakalım !öncelikle resimi çeken arkadaşımıza teşekkür ederim ellerine sağlık 'ikinciside kıyamam ülkem polisine ama keşke olmasaydı oldu ama işte buyurun......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ee yuh yani polisler ile bunu yapabiliyorlar pes yaniii
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Bence Polis yapabilir görev nedeniyle görev yerine intikal etmek için elindeki her şeyi kullanmak zorundaysa yapabilir yapmaya hakkıda vardır
daha neler neler ters yön kask yok yanlış parketme ohhooooo buda birşey mi bea
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)