98 çok daha güzel
98 çok daha güzel
98 bence mükemmel ama 06 ondan da güzel
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
bence 2006 daha agresif we hırçın çok şekil makina dün kullandım bölebi makina yok
sana olan sewgimi defterlere deil yanladıgım asfaltlara yazdım....
bence 06 09 dan daha güzzel.ayrıcaa 2011 de de 09 daha güzel diyeceğiz sanırım
98 yfz daha iyi duruyor
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
bencede 2006 ama herkezin bildigi gibi renkler ve zevkler tartışılmaz
valla 2006 nın çok daha agresif bir havası var, makinede racing olunca tabii ki bu çok daha hoş oluyor bu sebeple 2006
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
arkadaşlar tabiki 2006 bu arada 2009 çıkmış fuara geliyormuş sizce o nasıl???
1998 yılında r1 kasasını çizmiş ve üretmiş olan yamaha ya saygı duymak lazım.aynı yıl üretilen diğer makinalara bakın yeter.aralarında dağlar kadar fark var...
2006 nın daha keskin çizgileri ve güçlü bir yapısı var bence 2006
eski kasalar daha çok hoşuma gidiyor,yıllardır onu hayal ettigimdendir herhalde
ıkısıde benım olabılır hıc sorun degıl hakkaten ıkısıde sahane ama 2006 bıraz daha agır basıyor...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
yav arkadsım ne desem yanlış anlaşılacak bende 2000 i var ancak eski kasalarda kendine has bi ruh var insan bakınca ne biliyim böle bi anadolu kentinde mahalee aralarında egzos sesiyle gezip kız kovalıyası gelio şaka sadece ama 2006 daha modernnnn
Bu başlık çok eski olmasına rağmen arada sırada gündeme gelir ve ben her seferinde 98 R1 derim
Legends may sLeep.. But they never diE..!
ben 98 diorum
cr@zy duffy
ikiside harika ama herşeyde olduğu gibi tabiki yeni olan daha agır basıyor.Teknolojik olarak 8 sene fark var.Race motorda görselliğe bakıp bu iyi dememek lazım.Güzel dediğimiz şey 3 metrelik boyalı fiber =).
İkiside oldukça iyi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)