bilenler bilir benim meşhur bi lafım vardı bi zamanlar.....
"R1 olsun çamurdan olsun"
25camur
bilenler bilir benim meşhur bi lafım vardı bi zamanlar.....
"R1 olsun çamurdan olsun"
25camur
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
ıkısıde guzelmıs beeeeeee
Ehliyetim Olsa Harleyden Başkasina Bakmam
ikiside muhteşem ama 2006 r1'de daha sert ve asil bi duruş var.
2 side güzel ama yenilikçi olmak lazım teknoloji bakımındanda ele alırsak 2006 daha güzel bence
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
abi sen bu ikisi arasındamı kaldın nettin yav neyse 2006 daha hoş
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
teknoloji her gün değişiyor.2006 r1 daha iyi ama karar senindir.
facebook(Fazer Tutkunları)
98 model daha kalıplı ben 98 derim bana görünüş olarak o hitap etti
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
evet 2006 nın hatları daha keskin ve sert görünüyor.. teknoloji olarak tabii ki 2006 model r1.. fakat dikkat edelim sorunun kökünde diyor ki: hangisinin görüntüsü daha güzel ... ?? bence 98 model daha güzel
Tabiki 2006...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
98 De Güncelliğini Koruyo Ama 06 Bi Başka Hele O Deponun çizgisel Hatlari Mükemmmell..... Yamaha Diğer Markalardan Tip Olarak Mükemmeli
valla 98 in egsozu 2006nınki gibi olsaydı hiç düşünmeden 98 derdim ama üzülerek belirtiyorum 2006
ben 2002 desem, ortamı bozmuş olmam heralde
mesela....
GKN MOTORS
Herkes fikrini söylemiş e ben de söyleyeyim bari... "Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış" sözünden yola çıkarak; Seçim ikisinden biri olacaksa bu durumda 2006 r6. Ama arkadaş 2007 model yokken konuyu 2006'da açmış. O yüzden de ikiside değil '07 r6 tabiki.. Şaka bir yana hepsi de güzel maşaallah tasarım/görünüm olarak. '98, '02, '06, '07...
bu da soru mu?
tabiki 2006 daha güzel, daha keskin hatlara sahip daha agresif duruyor..
ama 98 R1 de zamanına göre çok iyi tabiki bu da inkar edilemez.
2 side çok güsel herhangi biri bnm olabilir ama hayalim 2006dan yana
Dört nala gidiyoruz bizi bekleyen yere,halimize sükran mı[COLOR="black"][COLOR="Green"][B][/B][/COLOR][/COLOR]?isyan mı?etmeli,bütün ömür bi rüya ise uyuyup hiç kalkmamalı mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)