98 model tabiki güzel ama 2006 hatta yeni makyajlanan 2007 modelinin hatları ve aerodimaniği mükkemmel ötesi 98 de de birinciydi hala birinci estetik bakımından
98 model tabiki güzel ama 2006 hatta yeni makyajlanan 2007 modelinin hatları ve aerodimaniği mükkemmel ötesi 98 de de birinciydi hala birinci estetik bakımından
2006 tabii
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
2006 R1 'in Kıçı , 1998 R1' başı güzel
Aslında Ortaya karışık bişi yapsalar daha iyi olurmuş.. saygılar
2007 r1 lere ne demeli hiç beğenmedim ben aslında önü git gide sivrileşiyodu ben bi ara zzr gibi olacak sandımama biri buna dur demiş olmalıki 2007 lerde o sivrilik kalmamış
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
abi 2 side güzel ama doğru kullancaksın kurallara uycaksın motorun güzelliği önemli değil bence kullanmasını bilcen bakımınıda yaptırcan
Valla ikisini yanyana koysalar gözümü kırpmam 98 derim arkadaşlar 06 bana çok sert ve çirkin görünüyor..
Bu arada kimse yanlış anlamasın benim düşüncem bu yani kendimce..
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
Dooosan Seeeezzz Daaaa İİİceee
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
baba 98 bence o devhasa gorunus yokmu adamın yuregını hoplatıoo..!
98 98 98 süper şekil duruyo
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
benim olmayan güzele ben,benim demem benim olmayınca,
ne varki sanki benim olsanız,çokmu görüyonuz benim altımda durmayı.
en güzel motor benim 151 rs
neden çünkü cevabı basit
çünkü benim.
ama ben tabiki R1 diyim genede.
98 Beygir.....
2006 model daha cok hosuma gidiyor. yeni arka ana kol ve eksoz dizaynlari bence daha güzel. ayrica yan hava "delikleri" daha da optimize edilmis.
Şöyle bir göz ucuyla değil de biraz dikkatli bakınca 98 modelin frikikleri ortaya çıkıyor bence .
98 de :
1)Arka kuyruğu şaseye bağlayan iki tane çıta çubuk .
2)Aynı şekilde arka lastiğin takılı olduğu şasenin kütük gibi oluşu ve yine iki kaba çıtadan oluşması .
3)Arka lastiğin üstündeki büyük kaba çamurluk .
2006 ile 2007 r1 kıyaslanmalı aslında .
2006 daha güzel duruyor 07 den sanki . Hele 06 daki arka lastiğin bağlandığı şase inanılmaz estetik . 07 de yine kalınlaştırıp kabalaştırmışlar .
ikisi de çok çirkin be bunlar da motor mu
kedi ciğer meselesine benzedi ama idare edin
bu arada 2006 bence
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)