2006 R1 cok köşeli cok agresif..
98 R1 daha yumuşak hatlı daha bi göze hoş geliyor..
ama sonuçta r1 abi tartışılmaz yanii...
2006 R1 cok köşeli cok agresif..
98 R1 daha yumuşak hatlı daha bi göze hoş geliyor..
ama sonuçta r1 abi tartışılmaz yanii...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Abi ikiside manyakya bunların mühendisleride manyak.Böyle motormu olur ya her akşam rüyamda uykuya hasret kaldık.Ama yinede 2006 model diyorum.
A ROSE İS FOR A DAY BUT MY. LOVE TO YOU İS FOREVER!
2006 nın kafa grenajı çok güzel
1998 in arkası ve motor grenajı çok güzel (etli duruyor)
yani birinin başı birinin kıçı güzel
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
Arkadaslar 2006 modeli kafa grenajı daha sivri daha agresif eksozun yeni yeri sivriliği bozmamış motor grenajındaki 98modelinde arkadaşın dediği gibi daha etli.Ama 2006 modeli daha hırçın ve agresif bence 2006.ama 98modelide hiç yabana atılacak gibi deil.Ama yeni en iyisidir.
AKIN FİDAN
Kesinlikle 2006. Çok sert bakıyor. Çok kızmış arkadaş
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
konuya birde bayan fikri katalım.. kesinlikle 98, diğeri fazla agresif ve itici...sivrilikler hiç estetik durmuyor bence..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Valla benim olmayan hiç bir şey güzel değil.Bence 1998'in lastikler daha güzel.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Arkadaşlar ben bu konuyu actım ama fıkrımıde solemek ıstıyorum bence 98 model daha guzel cunku motorum egsoz gozukmesı ayrı bır hava katıyor bıde on granajı cok sıvrı yapmıslar cok ıtıcı olmus 98 R1 bebek gıbı duruyor valla :D
Yav fuaterc abımde var ama bındırmez hehehehe ya o resımlere bakmayın rengıne fln ben netten buldum koydum 98 ıde 2006 yıda ole yaparlar yanı
düşleri süsleyen ilklerdir sonra gelenler ilk aşkın tadını asla vermez 98 on numara.
2006 modeli daha sivri ve agresif duruyor. benimde favorim 2006 R1
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
fazla fark yok gibi yenisi bence tercihin olmalı
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
Bence 2006 R1 süper..............
98 model daha iyi bence. 2006 olanı cok gerdirmişler önden
Bence 2006 çünkü 98 deki egsoz olayı bozuyor...
ama hangisi olursa olsun bende de bi tane olmasını çok isterdim, ....
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
bence 98 daha güzel 2006 sahipleri kusura bakasınlar ama kafa grenajı yüzünden motor koca kafalı duruyor bence
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Dostum siyah renk beni herzaman cezbetmiştir..Onun için 2006 model olan benim gözümde bir numara...
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
herturlu 2006 daha yırtıcı ve daha hızlı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)