[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
1 tane hyo varr fakatt tek basına hatunların ustesınden gelmiş keretaa
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
13,14,15 hariç bütün çıtırlar güzel fakat dediğim resimdeki çıtır çok sexi çıkmış
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
BBRR, sayın abicim nedir bu güzeller böyle
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
makına(lar) sağlam abı tebrıkler. Basarılarının devamını dılerım.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Barış tehlikeli resimler bunlar !
rakiii çokk guzelll....şişşş kebaaapppp çokkk guzeell...
yineee gelecekkk bennn... (Metin Akpınar & Zeki Alasya...bu nakaratları gençler bilmez...)
Barış Abi dövme işinde sezon ölünce herhalde sektörü değiştirdin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
zuhahah barış abinin manitalar bunlar
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
barış arkadaşım seni canı gönülden destekliyoruz ve ayakta alkışlıyoruz
turizmi canlandıran adam
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Barış abiyi gören herkes canlanır...Ben tophanede canlandım ordan biliyom...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
baba helal sana varya on numara olmus benim eski motorun üstüne dişi sinek konmamıltı hyo nun üstüne konmayan sinek kalmamış
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
budaa neeeeeeeee. abi artık ne deyim r1 verseler gözüm görmez. tamam 250 comet bence comet alan arkadaşlar BBR nin dükkanı ziyaret etsin bakalım ne var ne yok
ne bereketli dükkan ve motor
helal olsun hyosunga adamlar motosikletin motorunu düşündügü kadar yasarıma ve çekiciligede önem vermiş. resimlerdende belli oluyor nekadar çekici oldugu
ayrıca bir arkadaşımız turizm konusuna deginmiş ona canı gönülden katılıyorum turizme verdigin destek bu ülke için yaptıgın fedakarlık küçümsenecek gibi degil.
belki turizm bakanımız bir ara uykusundan uyanırsa sana plaket verebilir
ah ulan ah o motorun ve selenin bi dili olsada konuşsa neler neler anlatır beeaahh
ülke kazansın ...turizm patlasın ...başka bi amacımız yok ...şimdi diyolar ki bazı arkadaşlar ne diyonda çektiriyolar bu resimleri ...valla bişi demiyom korka korka motorun yanına gidip çektiriyolar ..ben sadece isterseniz üstündede çektirebilirsiniz diyom...Ne diyim aman yaklaşmayınmı diyim ...bize yakışmaz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
dünyada yok böyle bir karızmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
bu zamana kadar hangi erkegin yanına bir kız çekine çikine gelip fotograf çektirmişkiii
motora bak resmen kızlar bile yanına gelip fotograf çektirmekten kendilierini alıkoyamıyorlar......
benim bu motorda en çok sevdigim şey bir naked olmasına ragmen gidon tam bir racing gibi duruyor yani motor hem naked gibi kullanılabiliyor. hemde bir racing gibi üzerine yatılıp kullanılabiliyor sanırım??
motoru kullanan arkadaşaların bu yöndeki yorumlarını alırsak daha saglıklı bilgiler elde etmiş oluruzz....
Nerde abi senin dükkan yarın geliyorum oraya
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
abi motorun üstü yetmez,al sırtına bikaç tane.motorun performansını sendende bekliyoruz.maksat turizm canlansın,yoksa başka sakat düşüncelerimiz yok yani hem siteninde reklamı olur turistlere
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)