Maziden bir yaprak.Kimbilir kimler binmiştir o tarihten sonra o motorun üstüne.Yokmu güncel resimler...
Maziden bir yaprak.Kimbilir kimler binmiştir o tarihten sonra o motorun üstüne.Yokmu güncel resimler...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Ayıp ayıp
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
barış abi süpersin
bi ara benim regali de çekelim oraya
binsinler hatta gezdireyim
hatta kaçırayım
hatta evleneyim
vay abim benim motoru sağlam yere parketmişin,2000 2005 sezonunda hep oradaydım şovlarda
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Ah be canım motorum .. cbf ybr karşılaştırması yapılmış bi topikte en yakışıklı kim diye .. en yakışıklı en çok hatunu peşinden koşturandır.. ben hiç bi cbf veya ybr de böle pozlar görmedim ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ah abim nası üzüldüm şimdi, sana şu fotoyu verem, işlerde kesat nası olsa bi iki fotomontaj yap ekle namın yürüsün en azından
Genel de tanıdığım herkesin motosikletinin üzerinde poz verme adetim vardır.. Nedense adet oldu bende.. En son 1100 xx le çektim mesela.. Ama abi olurda bir gün oraya gelir isem senin motorunun üzerine çıkmam şimdiden söyleyeyim..
Abi o değilde Hasan Abiyle Erhan Abilerin V-strom lara bir hatun dönüpte bakmadı yanına yanaşmadı be abi.E tabi Marmoktaki motosikletlerin yüzde ellisi v-strom olunca albenisi kalmadı motorun.Ybr 125 daha nadideydi o aralar
O hatunların aklına şaşayim ben
vayy vay vayyyyyy vayyy bişe yazamicam bi daha bakim şu hatunlara
yaw yorumları okumaktan konunun ne olduğunu unuttum bi kere daha bakayım olayın özüne ineyim tebrikler ağbi deniz ne kadar motor ne kadar güzel çıkmış
gzl paylaşım ellerine sağlık çıtırllarda fena deil yaw bu hyosung a merak çok çin malı deilmiydi abi çok tutuldu yaws.
dishy
zaten dikkat ettiysen bi standart var öle her çektiğimi koymadım .. hatta bazıları çok standart dışı idi üstüne dahi çıkmalarına izin vermedim
yani seninle bi sorun yaşamayacaz .. zaten motoruda sattım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ne topikmiş ama , Bütün sayfaları okudum durduk yerde
BBRR sanırım motorunuzu özlediniz , ama en azından bu güzel resimler var
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)