Toktor beni ellemesinn
hemşerim abim. harikasın yaf. yemicem içmicem bi tane gt250 alacam ama racingini.
dipnot: bu arada abi senin dükkanın tam adresini bi ara müsait olduğun zaman özel mesaj ile yollarmısın.
abi bence hyosungun sana 1 milyon dolarcık kadar reklam primi vermesi lazım. harika reklam yapmışsın. hiç bi reklam bu kadar etkili olamazdı bence.
bbrr abi sen bu firarda işini abartmışın bu ne hız böyle helal olsun
Kask tak!
Bu GÜZEL paylaşım için teşekkürler.....
valla hyo ya korka korka gelıp resım çektirmek isdiyorlarsa orya r1 ler hayabusalar ducati ler koyarsan naparlar acep merak ettim barış abi
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Ya hiç biri bi tur gezdir demedimi.........AAAA turist kırılırmı yaa???
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar hops yengem okumasın yazdıklarınızı aman biraz sakin
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
BeYfa
burda bi fazer olsa inan bana saldırıya uğrar ..hem motor hemde sahibi ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yenge sorma valla bizim çocuklar fena motosiklet'ci hemde yardımsever
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
bu motordan bende alcam bu gıdısle
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Al tabi....
Turizme hizmet için yanıp tutuşuyoruz zatennnnn
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Güzel motorlar
Aşkım Sadece Motorum
ya o degil de tam olarak fotograf cekilen yeri hatirliyorum resmen deja vu yaratti bende fotolar
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Başlık Hyosung resimleriya bende bakıyorum acaba başka resimler hangi sayfalarda diye. nerden bileyim 6 sayfa boyunca bunca kullanıcının sadece kızlara yorum yapacağını. safım işte
süper olmuş! çokta esprili. mekan güzel, modeller güzel, çekim güzel, parazit yok ve en önemlisi motor güzel muhabbet hikayeeee...
???
yuh bee. böle bi başlık açamak niyeti ile uzun uzun arama yapıp, azar iştimeyeyim derken bu başlığı buldum. iyi akıl etmiş derken barış için vede sevinirken ne güzel herkesi arkadaşları ve motorları burada görücem diye, başlık resmen geyiğe sarmış.. ve barışın resimlerinden başka rsim yok. e tabi barış abide motorları koymuş -ki bile bile milletin geyik yapacağını - olan olmuş..
neyse biraz zman geçsin, kendi rsimlerimle birlikte açaçcam böel bi başlık. geyiksiz adam gibi sadece resimler ve biz..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)