barış abi bunlardan hangisi comet?
barış abi bunlardan hangisi comet?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
barış beni yanına çırak alırmısın.para pul istemem,yatacak yer olsun yeter.memleketimin tanıtımı adına elimden geleni fazlasıyla yapmaya hazırım.ben bu ülkenin fahri turizm neferiyim.
Ben Bu Modeli Daha çok tuttum burdaki bayide bulabilirmiyim. Bide Maliyetini yazarsan.
sevgili Barış güzelim motor güme gitti,üzerindekiler daha fazla ilgi çekiyor galiba.Millet motorun çizgilerine,duruşuna,estetiğine bakacağına,başka estetiklere dalmış durumda.Ne yalan söyleyeyim,topiğini bayağı şişirirsin sen artık bu hyo'larla.İnan kadın güzelliği ile motor birbirini çok iyi tamamlıyor.
Yalnız merak ediyorum Barışcığım;hep güzel kızlar mı resim çektiriyor senin hyo ile?
yok hep güzelleri çektirmiyo bensadece güzelleri çekiyorum bi dünya resim çektiren var kendi kamerası ile bakıyom estetikse bende çekiyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
barış abi bu topici sen değilde ben açsaydım,kilitlenirmiydi kilitlenmezmiydi.?
peki şöyle cevap vereyim ...eğer sen mod olsaydın bu topiği hangi kuralı ihlalden kilitlerdin ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ben mod değilim.polemiğe de girmiycem ama eger ben acsaydım bu topici.ve ulke tanıtma geyikleri yapılsaydı konu dısına cıkıldı diye topic kitlenirdi.bir sürü bayan okuyor siteyi.vs vs
selam doğuştan foto model bunlar yahu
:cherry: [B][SIZE="3"]sağlıklı gülücükler için 6 ayda bir bakımm[/SIZE][/B]:cherry:
10 tane daha Barış'ımız olsa ülke turizminin sırtı yere gelmez.Varmı yoksa?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
aşık ettin hepimizi... motora.. yani...
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
Eh Barış balayında Mamaris'e gelelim diyorduk bu resimlerden sonra hiç şans kalmadı. Daha var mı?
Sevgili locco iran"da yaşamıyoruz ...Motosiklet fuarlarını geçtim yiyecek içecek fuarlarında bile ürünleri bundan çok daha seksi giyinmiş bayanlar tanıtıyo..fuarlara her cinsiyetten müşteri gidiyo ..olay görsel hiç bir şekilde fazla müstehcen bişey yok ...merak etme müstehcen bi resmi buraya koymam ..
benim çektiğim her resimin bir kopyasıda çektiğim kızların makinelerinde var yani bu resimler o ülkelere gidiyo...Çocuğunu motorun üğstüne koyup resim çektirenlerde var ..senin için onları başka bi bölüme toplarım
Kemal
sen motorla gelmeyeceğin için sorunda yok ...Sanki burdayken etrafı kesmedin ..
MARMOK fuarında ben leto ile Dengerü dedimki kalın burda plajda yüzün ..yok biz tekne turuna gidecez dediler gittiler...yani ülke tanıtımına katkıda bulunmak birazda gönüllü olmayı gerektiriyo...şimdi bi fazer bi sport burda olsa iki tane aslan gibi türk binici ile düşünsenize yurdumuza sseneye gelecek turist sayısını...
Abi o motor ne güzel öyle, kaç yapıyo?
barış bu sene çok zor ama ahanda seneye gelecem oraya aynı yere park etmessem namerdim
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
Barış abi çırak lazımmı abi. B....knu yiyiym abi etimde kemiğim de senin olsun. Al benide yanınaaaaaaaaaaa.
Simdi gelde aglama ,, ne kadar gusel bir olay motorun tum gusel bayanlar tarafinan poh pohlaniyor. Baris abi o seleyi bana gonderirmisin lutfen
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
kankam turizmi hakkaten patlatmışsın helal sana
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
3 resim daha ekledim ...devam edecek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)