Yamaha Yzf R1.
.
Sattım arkadaşlar..Yok artık R1.......
Dün gelip aldılar ve götürdüler...Kıyamadım ama race işini bırakacağım için satmakta mecbur kaldım..
.
[IMG]Fotoları tarafımdan Kaldırılmıştır.[/IMG]
Yamaha Yzf R1.
.
Sattım arkadaşlar..Yok artık R1.......
Dün gelip aldılar ve götürdüler...Kıyamadım ama race işini bırakacağım için satmakta mecbur kaldım..
.
[IMG]Fotoları tarafımdan Kaldırılmıştır.[/IMG]
inşallah buda locco nun davranışları sizi rahatsız ediyormuya dönmez gereksizse madem yazma deyilmisakin olun biraz relax plz!!
abi sanada ne diyim bea plaka diye bi kural var ama
NE DİYELİM İYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
inşallah Allah banada böyle güzel bir makine nasip eder!
kardeşim racingin müthiş.aman nazar değmesin! dikkatli kullan fazla gaza gelme.
hayırlı uğurlu olsun.hayalimdeki makineye sahipsin.asfaltı fazla ağlatmaki petrolcü kardeşlerimde senin cebini fazla ağlatmasınlar!
itina ile kaza yapılır
hiç beğenmedim tam anlamıyla reziilllik çünkü BENİM DEĞİL
Motorize Birlikler K.lığı......
bu da idare eder ama jantlardan Çin Çan Çon kokusu alıyorum...böyle klonlanmış motorlarla gezmemek gerekir...fakat sağlam çalışma bravo diyorum...
Harleyin ya olmalı ya olmamalı...işte bütün mesele bu...
Ama taklitler asıllarını yaşatırmış derler...
koruma demiride bizim Sirkeci tayfasından galiba...sempatik duruyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
birincisi kardeşin değilim.
ikincisi güle güle bin
şu harley çıkartmalarını nerden aldığını yazarmısın bende arıyorumda (jinlunun üstündeki öteki değil )
çok güzel makina kazasız belasız kullanırsın inşallah
temiz bir makine gibi ...kazasız belasız sürüşler.....
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
aboo usta sen ne eyledin öle R1 felan hayırlı ugurlu olsun merak etme gereksiz bi topic deil valla böle motorum olsun 10 tane banlı üyeliğim olsun site mod.larına ne admin'e duyurulur....
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)