Bence süper olmuş. Bu motora yapılabilecek belkide en sade ve güzel degisiklikler. Eline saglık arkadasım
Bence süper olmuş. Bu motora yapılabilecek belkide en sade ve güzel degisiklikler. Eline saglık arkadasım
Motocross 4ever
İyide üzerindeki polyesteri nasıl söktün zarar verdinmi peki
temiz motor motoruna böle bakan arkadaşlara hastayım. ben bir türlü böle bünemiyorum.
:pr: imzanın iyisini pistte görmek gerek
Harley Davidson çizmelerinin çakmasını görmüştüm de motorunu ilk defa görüyorum
Ama güzel çalışma olmuş eline sağlık
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için..
Ayrıca şuanda hava şartlarından dolayı makinamı koruyucu maddelerle temizleyip garajında muhafaza edip sabırsızlıkla yaz gelmesini bekliyorum..
DAHA YAPILACAK YERLERİ VAR...BEKLEYİN DERİM...Saygılar. .
Arkadaşlar üzülerekte olsa sattım.Ama yine buna benzeyen bitane alıp onuda 1 numara yapmaya çalışacam..
hayırdır kardeş nie sattın çok güzelmiş motorun yau ?
bir senedir yenimi satın hadi hayırlısı umarım harley diye satmamaşın dır çünkü bidafasında babam urfadan çay almıştı poşetlerin üstü çay altıda saman doldurmuşlardı onun için çok yaratıcılar ve zekiler tebrik ederim.
bariz belli harley olmadığı
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
çok güzel olmuş önemli olan standartları aşmak harleye özenerek yapmasaydın keşke hiç etiket koyma millet merak etsin ne bunun markası diye hiç unutmam ramzey marka motorumu ilk alırken daha anahtarı takmadan bütün etiket ve yazıları sökmüştüm :D hatta servisteki adama motordaki kabartmayı bile yoket demiştim yani mühim olan kendince motorla oynamak hem dış görünüşüyle hemde mekanigiyle...mutlu kalın keyifli sürüşler
hemşerim gerçekten güzel duruyor ha motorun. bir gün urfada karşılaşırsak yakından bir incelerim
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
bencede gayet güzel ama merak ettiğim motorun yüksekliği ne kadar :S
İnşallah Babocan İnşallah..Beklerim...
Üzülerek sattım ama yeni bitane alıp onada şekil vermeye çalışıyorum Babocan..
Yenisi buda linki:
http://www.motosiklet.net/forum/foto...tml#post835456
güzel durmuş eline sağlık.çakma markayı tasvip etmesemde emeğine saygı duyuyorum.
bu arada orjinal harley sahibi biri seni motoru görürse ne olur bilemem
sattığın kişiye harley diye kakalasaydın
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
way be dedim harley almış süper çalışma ellerine sağlık ama arkaya yaslanmalık yaptır bende 80 cm falan ben yaptırmıstım ;)
Güzel olmuş keşke harleyde 150 cc lik motor yapsada fiyatıda daha düşük olsa belki seninkini görüp etkilenirlerde yaparlar insanlarda ulaşırlar.
dostum helal olsun güzel olmuş fakat fiyatta uçmuşşun ucundan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)