honda repsol beat modifiyeli (tesisatlı);)))
Reklamlar
-
öncelikle eline sağlık sen sevyosan düsünme derim bnim beat varken krom eksoz kapagı ayak koyma yerinde baklava desenli saclardan 5 renkli park lambası arka stop ve sinyaller kırmızıydı senin motorunuda begendim repsol cıkartması istersen belki daha güsel olur ama daha büyük caplı bişi olabilir fantastik bi airbrush gibi ama eline sağlık güzel olmus ses tesisatını ayrı begendim helal olsun güzl makine ayna için güvenlik için gerekli biliyorum ama beni xt ninde aynaları yok suan daha alıp takıcam aramızda kalsın ama spor küçük aynalar vardı belki istersen keyfine göre bişiler bulabilirsin güle güle kullanman dilegiyle marmaristen selamlar
Reklamlar
-
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Epey yorulmuşsun ama bence yazık olmuş motora.
-
arkadaslar motor satıldı......
-
Ciddi ugrasilmis el emegi goz...
2xHelal
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
cok sevimli olmus..
emegine saglik..
kazasiz belasiz surusler dilerim..
Shakulin
-
teşekkürler arakdaşlar.....
-
04 Haziran 2007, 21:50
selam arkadaşım aynı modifiye leri yazarmısın aynısı yapacağım sadece ses sistemi hariç hepsi
-
05 Haziran 2007, 00:53
emeğinede motorunada paranada yazık etmişin,gerçi hepsi 100 ytli geçmez ama senin zevkin,bişe sölicem nie satın bu kadar uğraşmisin.annayamadım
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
10 Temmuz 2007, 18:33
beat'in mükemmel olmuş
modifiyene bayıldım özellikle müzik tesisatına
daha başka modifiyelerinide bekliyorum.
-
10 Temmuz 2007, 18:42
güzel olmuşda bi kaç şey daha ekleyerek daha güzel olabilirdi ama beat a modifiye pek gitmiyor gibi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
12 Temmuz 2007, 21:20
yalan yok arka siyah stoplar iyi turuncuda iyide gerçekten dostum ,, sana lafım yok takmayabilirsin aynaları ama inan aynaları dikizlemeden olmuyor çok zor durumda kalabilirsin nikelaj ayna uydurabilirsin.
-
12 Temmuz 2007, 21:42
Forumdan Uzaklaştırıldı
67 nesi zonguldak mı
-
26 Temmuz 2007, 09:39
-
26 Temmuz 2007, 15:41
beğenen olur beğenmeyen olur.eleştrilere açık olmalısın.ayrıca ne olursa olsun aynalarını takmanda gerek bence.
-
26 Temmuz 2007, 15:54
emeğine sağlık.. cok güzel çalışma olmuş..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
05 Ağustos 2007, 23:59
SLM ARKADASLAR BEN DE ARANIZA YENİ KATILAN BEAT SAHİBİYİM MODİFİYE YAPMAYA BEŞLADIM AMA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM FARIN İÇİNDE Kİ SİMİT LAMBAYI NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ İLGİLENİRSENİZ SEWİNİRİM
-
06 Ağustos 2007, 00:03
muratd adlı üyeden alıntı
bence iğrenç olmuş..önüne gelen yeri turuncuya boyamış..kick startı bile!
ayrıca dikiz aynalarıda yok trafikte tam bi tehlike...
o müzik sistemide trafikte dikkati dağıtıp daha bi tehlikeli olmak içindir herhalde..
katılıyorum kick start olmamış.ama gerisi güzel.mp3 çalar çok güzel olmuş bi de o hoparlörleri giderken de kullanıyomusunuz?
-
06 Ağustos 2007, 00:16
abi seninkide güzel ama ben gaddara hasta oldum adam ne yapmış yaaaa tam bi şaheser olmş öpülecek adam vesselam
-
06 Ağustos 2007, 00:23
valla süper olmuş ellerine sağlık .......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler