dediğin gibi mp3 çalar var ama foto cekmedim bassın alt kısmında 2 tane sıralı amfim var biri bassı biri midleri destekliyor amfiler olmazsa olmaz o yuzden direk bağlantı yapabilliyorsun
saol hasancım baba kıyıp binicen zevki öyle cıkıyor
dediğin gibi mp3 çalar var ama foto cekmedim bassın alt kısmında 2 tane sıralı amfim var biri bassı biri midleri destekliyor amfiler olmazsa olmaz o yuzden direk bağlantı yapabilliyorsun
saol hasancım baba kıyıp binicen zevki öyle cıkıyor
benimde honda beatim var. Bence bu motorlarda modifiye komik oluyor. Orjinali nefis walla. Hiç gerek yok oynamaya.
güzel çalışma eline sağlık biraz daha süslersen daha güzel olacağı kanaatindeyim
abi motor süper olmuş helal olsun sen kimseyi dinleme ama aynaları takarsan daha iyi olur teşekkürler
[COLOR="Red"][/COLOR]Hatalı sollama yapma ailene acı haber yollama.
Hatalıysam orhan babayı ara.!
Hatasız kul olmaz.!
EMEK SARF ETMİŞSİN SAGOL İYİ OLMUŞ.........
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
benim sana bi kaç sorum olacak ama ilk başta eline sağlık çok güzel bi motor yapmışın ama bir kaç tane repsol sticker ı yapıştırırsan çok daha güzel olacak kazasız belasın bin kardeş
1)ya kardeş o sinyalleri nasıl yaptın yani boyamı yoksa başka bişimi? bende yaptıracamda
2)orta ayaklığı nikelajmı yaptırdın yoksa boyamı?
3)sanki lastiklet orjinalinden daha büyük gibi geldi gözüme büyükmü yoksa orjinaliyle aynı boyutmu bide o lastikleri nerden we kaça adın
4)motorda ruhsatta motor ne renk olarak geçiyo ilk maviyken sonradan çift renk yaptırdığında ruhsatta değişiklik oluyomu bende belki benimkini mat siyah yapıcamda
bana yardımcı olursan çok sewinirim tekrar güle güle kullan kardeş
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
saol cemcim lastikler viraj lastiği sinyaller boya ayaklık boya dediğin gibi herşey
yaw repsolcum lastikleri nerden we kaça aldın bide ona yardımcı olursan sewinicem
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
istersen bi bak benziyormu
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]:) [/FONT][/COLOR] [email]mikailoguzhan@msn.com[/email] (dileyen ekleye bilir)
Süper olmuş eline sağlık...
arkadasım motorun harıka olmus walahıı bencede bı beat yerı kurmak lazım kesınlıkle bende de war beat ama bız senın kadr yapamamıszz foruma bakarsan gorursun ztn benımkını ıstersen toplayalım bı yere bu resımlerı...belkı baska gelen de olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)