Bildiğim kadarıyla bu bir MX modeli. dolayısıyla artçınız zaten olmaz
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Bu motor tipini üreten bildiğim iki marka var. Birisi "gasgas" diğeri "Beta"
Bunlar ayakta kullanılan akrobasi motorları, envayi çeşit varil kasa gibi zamazingonun üzerinde ilermeyeye ve birinden diğerine sıçramaya dayalı seyretmesi keyifli yarışları yapılır.
Ahanda bir örnek
http://video.google.com/videoplay?do...66383&q=gasgas
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Engel tırmanmada kullanılan motorlara benziyor. Şu EuroSport ta vs. yayınlanan. E ondada oturmaya gerek yok sanırım.
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
gas gas.
bunlarla adamlar durdukları yerden 1 metre yukarılara fırlıyolar atlıyolar zıplıyolar duruyolar her türlü maymunluğu yapıyolar. müsabaka motoru.
uyduda AB motor diye bi kanal vardı orda seyretmiştim.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
arkadaşlarında dediği gibi bu motorlar musabaka motoru.trial olarak isimlendirilmişler.taşlarda kayalarda kütüklerin üzerinde beton blokların tepelerinde geziyolar bunlarla.çok kuvvetli motorlar.
para verseler almam tipsiz motor
Akrobasi Motorlari
Ne Artçi Nede Kullanan Oturmaz Bu Motorlarda
ya nasıl bir makine bea bende eurosport'ta izlemiştim 1,00 1,50 mt adam nasıl sıçrıyo ama
BİSİKLET GİBİ
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
world indoor trial championship diye bir organizasyon var eurosport sıklıkla verir Adam RAGA diye bi ispanyol çocuk kazanıyo son 3 yıldır ..O organizasyonda kullanılan motorlar bunlar yanılmıyosam yamaha nında böle bi modeli var..
zaten öle hadi alıpta şöle bir tur atalım diyeceğiniz bi alet değil özel yarışlar için yapılmış..
işte link burda teknik özelliklere falan bakmak isteyen varsa buyursun
http://www.bikez.com/motorcycles/gas...o_300_2006.php
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bunlar akrobasi ve engelli parkur geçme yarışmalarında kullanılan motorlar oturacak yere istiyaç yok çünkü kullanan vatandaşlar ancak düştüklerinde oturabiliyorlar
sıfır beden enduro ama guzel yapı
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Sende bugün topic hortlatıcı olarak görev aldın sanırsam
Bence metehan otursun bu motora, tam ona göre gökkuşağı motorları
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
bu motorun üstüne ormanda ağaç devrilmiş galiba....
facebook(Fazer Tutkunları)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)