[/URL]
İlk defa resim yolladım umarım hepsi cıkar ve beğenirsiniz
[/URL]
İlk defa resim yolladım umarım hepsi cıkar ve beğenirsiniz
Çok güzeller
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
helal olsun kardes yakisir sanaa....kazasiz surusler...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
hem hızlı hem yavaş..
hangisini daha cok seviyorsun desem..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
tesekkür ederim arkadaslar harley cocukluğumdan beri en büyük hayalimdi, diğeri ise japonların bu işi nası yaptıklarını öğrenmek için şekil ve tarz olarakta bana göre olan ve en sevdiğim marka ve modelini aldım... çok tesekkürler tekrar allah kimseye kaza bela vermesin herkesin gönlüne göre versin diyorum
Abi senin Honda varya masaüstü yapılacak cinsten
Çırpınırdı Karadeniz,bakıp Türkün Bayrağına
IŞil IŞil Makİnalar, Allah Kaza Bela Vermesİn Hocam.
Bende BÖyle Bİr Koleksİyon İstİyorum ?
Hadİ Onu GeÇtİm Sadece Harleyİ İstİyorum ?
Neden Allahim Neden...
Offfffffff....
Comfirmation Bias
harley cok ilkel bi motor hondaya göre gidonu ağır frenleri zayıf... sportster 1200 ü almamın nedeni 57 den beri üretilip H-D da tek karburatörlü model olması. bence bu işi japon yapıyo! harley türkiyede ne servis olarak iyi nede teknoloji olarak... sadece biblo amaclı kullanılabilir tıpkı cadillac eldorado gibi...
birbirinden güzeler Allah kazadan saklasın kardeşim
abicim oluyomu şimdi senin yaptıgın biz sattık şimdi yerine alamıyoruz
sende bunlarda benim MOTORLARIM diye başlık açıyon revamı bu şimdi
şaka biyana ALLAH daha çok versin sende birini bana ver
sen seç bence farketmez
kazasız belasız maşaallah diyelim
göksel garajın kumandası yedekte var kardesim cok beğendiysen kumandayı verim sana git hangisini istiyosan gez dolaş önemli olan sana bisey olmasın, Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaslar motosiklet sembol sadece gönüllerimiz bir olsun hepimiz trafikte yolda her an motorun üstünde aynı kaderi paylasıyoruz.
resımlerın cekıldıgı mekanı tanır gıbıyım
maltepe tarafındasın galıba..??
____it's my life_1982____
Allah nazardan korusun maşallah
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Merhaba Glock kardeş,
Güzel günlerde, Kazasız belasız ve uzun yıllar keyiflerini sürmen dileği ile.
Selamlar,
Özer
2 değişik tarz bir arada motorculukta nadir rastlanan durum. Gülegüle kullan güvenli ve keyifli günler geçirmeni temenni ederim.
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
GüseL aLetLer zevkine hayran kaLdım.HarLey çok güseL ama dedigin gbi sadece TadımLık doyumLuk degiL SaLonda,şöminenin kenarında süper fon oLur
Born To Be wild,Live to Ride...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)