Bunlarda Benim Motosikletlerim.
Reklamlar
-
17 Ağustos 2006, 11:49
glock adlı üyeden alıntı
shamyl, bu motorlardan önce kendime burgman400 almıştım onunla motora binmeyi öğrendim ilk motorum suzuki burg. an400 dü fakat resimleri keşke koymasamıydım diyorum umduğumdan farklı yorumlar aldım sadece amacım kendimce dikkat cekip sohbet etmek kendimi tanıtmaktı işin parasal boyutlara dökülebileceğini düsünemedim veya diğer mal varlıkları hakkında sorgular... burası sadece motosikletle ilgili bilgilere ait bir site ve bende doğal olarak resimler bölümüne motorlarımın resmini koydum.
VFR800 le ilgili düşüncelerini yazmamışsın ama???
Öyle düşünme, boşver, her insan farklıdır, farklı düşünür. Zaten zamanla muhabbeti koyulaştıracağın üyeleri tanıyacaksın sitede Umarım benim yazdığımı da yanlış anlamamışsındır, ben kelimeleri gerçek anlamında ve yalın kullanmayı severim, severim dediysem seviyorumdur Diğer arkadaşların da farklı bir niyetle yazdıklarını düşünmüyorum...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Reklamlar
-
17 Ağustos 2006, 12:22
VFR ıle katılacagın ılk etkınlıkte goruselım.....
bu yakada pek VFR 800 goremıyorum,
(resimleri çektiğin mekanı hatırlıyorum,ama nereden çıkaramıyorum)
____it's my life_1982____
-
17 Ağustos 2006, 12:22
shamyl, ben neden yanlış anlayayimki? kendime göre anlayış tarzım vardır herkeste olduğu gibi. neyse herkese keyifli ve kazasız belasız sürüşler diliyorum.
tesekkür ederim not fear trenox ve luxor bu arada unuttum söylemeyi Meliss arkadasımızın yorumu dikkatimi cekti ve benzer diğer yorumlar. o zaman bikaç gruba ayıralım motorcuları zengin motorcular, burjuva sınıfı, işçi sınıfı vs vs...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler