motosikleti anladımda diğer hobin nedir genç adam motosiklet üzerinde Küçük Emrah filmi Boynu Bükükler pozu vermek hobimidir :D
motosikleti anladımda diğer hobin nedir genç adam motosiklet üzerinde Küçük Emrah filmi Boynu Bükükler pozu vermek hobimidir :D
Nerden bildin
Hobiler ile karşılıklı sert diyalogları görmezden gelip bir soru soracağım!..
Sen bizim İstanbul'da full ekipman giymediğimizi nereden biliyorsun? Veyahut nasıl motosiklet kullandığımızı? Ayrıca bir yerini kırmasan bile o ayak bileğini arı, böcek vs sokar. Panik yaparsan yapışırsın yere. Ayrıca o dizliklerde kaza anında ilk darbede iş gördükten sonra cırtlarından kopup seni asfalt ile yalnız bırakacak. O pantolonda sittin sene derini asfalttan korumayacak. Buradaki herkese giydirmişsin kendince ama yapma bir daha. Herkes kendi yorumunu katmış. Ayrıca sen forumun lincini görmemişsin. Bence gayette ponçik davranmışlar
Öncelikle Kazasız Belasız Diyorum Ve En Kısa Zamanda Motorcu Botu Almanı Tavsiye Ediyorum
Abi ben orada bottaki ve dizlikteki hakliliginizi asla sorgulamadim,sorgulama hakkim yok,motosiklet geçmişiniz bilginiz benden fazla ve sizden yillardir bir seyler kapmaya calisiyorum oncelikle bunu soyleyeyim,ama mesele çorabımın görünmemesinden ayakkabımın markasına geldi,oradan motor perte çıktı,sonra biraz küçük emrah oldum,olay bu,yoksa sizin bot giy demeniz,kevlar pantolon al demeniz,art niyet tasiyan bisey degil,sizi dinlemediğim takdirde bana zarar verecek bir şey, ve ekipman konusunu defalarca actim ki cogunada sen ve arndiol abi cevap verdiniz,mesele o değil ki makaraya alinmak😂
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)