peh peh maşallah çok güzel olmuş... demek adana da güzel yapıyolar bu işi.. peki ya istanbul da ???
peh peh maşallah çok güzel olmuş... demek adana da güzel yapıyolar bu işi.. peki ya istanbul da ???
Dorado V5
resim iyi güzelde biraz abaza kaçmış, açıkçası bi motora yapılacak en kötü işkence bu
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
Çok marjinal ve etkileyici..iyi günlerde kullan uğur getirsin...Herkes gördüğünü yorumlamış..bence çok derin bir kompozisyon..yüzeysel algılamamak gerek..ustanında ellerine sağlık.sevgi ve saygılarımla.
Bir gün motorun üzerine uzanıp ileri geri giden birini görürseniz sakın şaşırmayın. altından airbrush çıkar
ledo adlı üyeden alıntı
Ben araştırmaya başladım Levent abi 15 gündür falan... İlk fırsatta yaptıracağım kompozisyon da hazır kafamda bakalım
cok hos olumus .... umarim o yilanli bayana teseddür giydirmeye calisan bir magandaya rastlamaz sin
all you need is love
korkarım bu motora nazar değecek....
nazarlık tak yusuf abi
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
aile var ama yaaa
Çok hoş olmuş, güle güle kullan.
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
Evet Barışçığım zaten öyle bi airbrush durumu olunca senden başkasına el sürdürtmem tabii...BBRR adlı üyeden alıntı
İyi olur o bahane ile bende şöööle bir Marmarise gelirim. Senin motoru seyreder ( üstüne falan da binenler oluyor ya, o bakımdan ) sonra da dönerim.
lautremont, sen de katılırsın, beraber gideriz.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo adlı üyeden alıntı
Katılmam mı zevkle... Ekimin ilk haftasından itibaren hadi dediğin an hazırım ben
Jaanem sana inanamıyorum ya gerçekten yaptırmışsın... Çok güzel müthiş ve etkileyici olmuş.... Yalnız bir sorun var jaanem motoru bundan sonra çok iyi kollaman gerek....Eminim yanına yaklaşacak çok olacak.. Güle güle kullan sen herzaman farklısın ve farkını yine gösterdin....
güzel bir çalışma kardeşim,
gerçekten, radikal, zaten olursa böyle olsun, kazasız belasız,
sevgilerimle.
yusuf abi bitirdin beni senin ayağına banıda yemişiz kanaldan
erotik ve güzel olmuş.iyi gunlerde kullanmanız dileğiyle
Bende çok beğendim. Ancak bu hafta sonu başıma ilginç bir olay geldi. Cumartesi günü Antep'ten mersine 1 günlüğüne tatile gittik arkadaşlarla. Giderken yolda sarkadaşlara Yusuf abinin motosikletinden bahsediyordum. Dönüşte mola yerinde 4-5 motorcu arkadaşı görünce kesin bunlar bizim sitedendir ve geziden geliyorlardır dedim arkadaşlara. Arabadan iner inmez Yusuf abinin motosikletini görür görmez tanıdım. Mersin gezisinden geliyorlarmış, yola çıkmak üzere idiler. Ayak üstü bi lafladık. Arkadaşlarımda duruma çok şaşırdılar. O an MT üyesi olarak büyüklüğünü bir kez daha anladım ve gurur duydum. Sizlerlede bu ilginç tesadüfü paylaşmak istedim. Arkadaşlar motosikleti dünya gözüyle görme şerefine erişmiş bulunduk, lütfen kızkançlık olmasın. )))
yusuf abi valla güzel olmuş yav bu arada kafesi naptın sen gerimi götürdün?
okan eş...gine verecegin kafes inşallah vermemişsindir degmezdi?kafese yazık
sana bir kanarya gönderelim burdan duruyorsa kafes.
kankim hayırlı olsun güle güle kullan,mesut hoca döktürmüş yine çok şık olmuş
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
çok güzel olmuş , fakat olur olmaz yere park etme sapıklar o resim yüzünden motoruda götürebilirler
Ben yusuf abinin motorunu yakından görmüş birisi olarak yaptırdıgı airbrush ı çok begendim,gerçekten harika olmuş.Abi yengenin kankisi feLan yokmu onu da benim motora aLsak
Born To Be wild,Live to Ride...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)