Vay be çok sexi olmuş Süper
super degıl harıka
ya dostum ben hatunumu zaten öyle heryere bırakamam.bak sizinde yengeniz artık sizde koruyacaksınız kem gözlerden artıkBBRR adlı üyeden alıntı
Durun daha kılıçbalığı ne bombalar patlatacak bu birrrrrrrrrrrrrrr
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
yusuf abi çok güzel olmuş ya. güle güle kullan
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Bu resmi direkt yayınlayan birisini kuvvetle muhtemelen siteden uzaklaştıracak veya uyaracak moderatörlerimiz, aynı tarzda bir resmi birisi benzin deposu üzerine yapıp yayınlayınca tebriği bir borç bilmişler.
İlginç...
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
O sanatsal çalışmaya bakınca ne gördün merak ettim.Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
süper ama seksi olmuş
98 Beygir.....
AHHHHHHH ah yılan olmak varmış bu dünyada şaka bir yana harika olmuş genç bir arkadaş kullanırsa o depo delinir
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Abi çok güzel olmuş da siyah olmamış
Siyahi bir bayan işlense motorun yüreğine daha mı yakışırdı ne?
Şaka bir yana sonrakileri merakla bekliyorum, iyi günlerde kullan...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
biraz geç olsada bende fıkırlerimi belirtmek isterim çok gothic olmuş abicim kim yaptıysa çok iyi bir çalışma tabi motorunda hakkını yememek gerek allah kaza bela vermesin
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
Biraz da nostalji olsun...
Bakalım nasılmış "İnci" zamanında...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yusuf abi manyak güzel olmuş yaaa.yakından görünümü dahada hoş.
Valla ben çok beğendim, medeni cesaretinide tebrik ediyorum, zira ben yaptırmış olsam motoruma -motorum yok şuanlık- valla kesin adım coşkuna falan çıkardı ama şahsen değerdide hoş olmuş, ben pek beğendim.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
motorda airbrush çalışması da şahane. güle güle binin.
bir an bende yaptırsam mı dedim ama bi baktım airbrushın maliyeti motorun fiyatının %7.5 ine falan geliyo pek mantıklı olmuyo :D
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ellerinize sağlık biraz müstehcen gibi olmus bari bikineli olsaydı
Evet, o motoru airbrushsız ( birileri artık bu kelimeye uygun türkçe bir karşılık bulsun !) kullanmak sana yakışmıyordu.
Yorumuma gelince; yanlardaki kılıçbalığının mavi ve bayaz tonları siyah üzerinde çok güzel durmuş. Yolda giderken görenler eminim bakakalıyodur.
Depo üstündeki sanatsal kısım için şöyle diyim : Yorumsuz
Yakın zamanda farklı bir marka da olsa bende cruisercı oluyorum. Sonra bakacaz....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
levent abi beklerim abi sana yorumsuz bişiler karalarız yannız biliyon yuva yıkar o motor airbrush olmasa bile ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
çok güzel,harika,mükemmel olmuş,daha ne diyim bilmiyorum...zaten cruiser motordan başka motorada yakışmaz airbrush tebrik ederim
ama ben motoruma yaptırmam,kaza yaparım çünkü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)