Tam makyaj yapmalık, farkılı açılardan süpeerr
harbiden çok ilginç olmuş boylesini görmemiştim. istanbulda var ön cama dikiz aynası takanlar da bu abartı olmuş yaaa.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
adam herhalde etrafı örümcek gibi görmek istemiş
HELL FIRE
koptum ya... sayfa açılırken nasıl birşey olabilir acaba diye haya ediyordum ama bu kadarıda pes...
Dorado V5
manyak olmuş... adam dikiz manyağa...
bence cok faydalı bır eser olmuş, biz de alternatifini üretip takmalıyız motorlara. malum, kör noktalardan fırlayan taksiler en tehlikeli yaratıklar motosiklette
çok komik olmuş yaw aslında gabe arkadaşımızn söylediği gibi heryerden çıkan araçları görmek için güzel olur
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
geçen bi arkadaşı gördüm kanuni racer a 4 ayna baglamış orginalleri duruyordu bide fren/debriyaj kollarının oraya koymuş :D
yahu kör nokta bırakmıyacam her yeri görücem derken büsbütün kör olmuş
arka tarafı sağı solu görmekten önünü görmiyecek
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
puahhahaaa bu ney bole
ya adam körse kardeşminardi adlı üyeden alıntı
98 Beygir.....
acaba önden çekilmiş fotoğrafı varmı?
resmin mizahı yanından ziyade ,bir okadarda düşündürücü.Aynalar öyle gelişi güzel motora konulamaz.Hoş abimiz boğaz kısmına sabitlemiş.Motorun sağ veya sola yatışı,dar kavisli ve ve dik dönüşlere uygun olacak şekilde aynalar iyi bir açıyla yerleştirilmelidir.Tabiki motorun modeline göre. Ayrıca adamın bu aynalardan iyi bir verim alabilmesi için kafasını sabit tutması gerekiyor.Çünkü vücüdunun harekitiyle orantılı olarak aynalar çok çok farlı yerleri gösterecektir.Ee okadar arkayı net görmek istiyorsa mecedes O 403 marka otobüslerin aynalarından alsın 2 tane artık nasıl monte edecekse........
Aslında o aynalar yetersiz, birkaç tane daha eklemeli...
Saygılarımla...
bu adamın arkasında uzunları yakacan ozaman görür kör noktayı
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)