Bu motorun tipine hastayım ya
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Bu motorun mu? bunun tipi kaymış SAKAL
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
Bu hasarlı ama mesela genelde cbr 125 le karşılaştırma yapılıyo tamam cbr 125 daha performanslı ama kalıp olarak bu bence daha güzel, tabi abi senin yamahalara kafa tutamaz
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
yawsss.... bir söz wardır ..... dışı seni içi beni yakar.... bilmem anlayabiliyon mu?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
anladım biliyorum vukuatları
motorun tipi iyi ama içi yaramaz. karpuz da dısardan güzel görünüyo ama içini açıyosun kabak çıkıyo. Racer 200 kabak çıkan karpuza benziyor.
hah iyi yapmısın anlamısınSAKAL adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
kötü yapmış eleman bea.. fena dağılmış motr..
CBR 600F Honda,
GeÇmİŞ Olsun Sİzde BİrŞey Yoktur Umarim Motor Yerİne Gelİr Ucuz Ve Bol ParÇa Var .kaskini TakmiŞsindir Umarim
[CENTER][B]Motosiklet Satış Servis Yedek Parça[/B][/CENTER]
Tip guzel bence, bizim oralarda bi soz vardir nekadar ekmek okadar kofte diye bence Kanuni'yi elestirmek haksizlik o fiyata bu motor iyi bir opsiyon, hem kaza yaptiktan sonrada yikilmadim ayaktayim diyor
bu motor bu hale geldiyse asya ya nolmuştur Allah bilir...
fena halde dağılmıştırkimi adlı üyeden alıntı
benim servistede kaza yapmış bir kan.r 200 var fotosunu çekerim yarın
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
motorun onu gıtmıs
HAHAHAHAH SAKAL BAŞKAA TİPİNEE HASTAA OLCAK MOTOR YOKMU :d
[MEDIA] SARIKIZIMI ÇOK SEVİOM ;) [/MEDIA]
Ninya benzetmene hayran kaldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)