Cok gusel ve gurur duyucu bir olay ona bu yolu ac kucuk bir cross al ve onu yetistir eger imkanin var ise.Bu yasta baslayan motorcular gelecekteki pist krallari oluyor iste.Her sey senin elinde
Cok gusel ve gurur duyucu bir olay ona bu yolu ac kucuk bir cross al ve onu yetistir eger imkanin var ise.Bu yasta baslayan motorcular gelecekteki pist krallari oluyor iste.Her sey senin elinde
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
canavar maşallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bencede imkanın varsa ona bi şans tanı bu kadar merak ve istek le çok iyi sonuçlar verebilir ..zeda3000 adlı üyeden alıntı
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
yaw aslını sölemek gerekirse carting e göndermek istiyorum f1e çok meraklı yarışları bile herpazar hiç kaçırmıyor 4 yaşında olmasına ramen şumide 4 yaşında başlamış zaten bakalım ne olacak hepinize iyi dileklerinizden ötürü tşk ederim sağolunzeda3000 adlı üyeden alıntı
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
tekteker arife rakir geliyo
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Bencede en iyisini yaparsın carting'e yollamakla türkiyenin böyle schumilere ihtiyacı war
Allah bağışlasın çok tatlı maşallah
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
oglunada motorunada maşallah..
nazar değmez inşallah..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Allah nazardan beladan korusun seni geçicek gibi hadi hayırlısı
arkadaşlar hepnize çok çok teşekkürler allah cümlemizin yavrusunu kazadan beledan korusun hayırlı evlat olmak nasip etsin tşk
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
allah nazardan saklasın...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
AA kızlar rahat bırakmaz onu valla motor kullnaması cok tehlıkelı :p
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sağ olun
Yavrularini Allah bagislasin.
Benim de bir oglum ve bir kizim var.
Ben topige yazanlara dikkat ettim.
Bir çogu bugun aktif degil.
Ya da aramizda degil.
Ne oldu da koptular merak ettim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Valla o ayrılanları ne sen sor nede ben söliyim bir çok sebepten dolayı siteden kopan arkadaşlar var,Farklı siteler oluşturup ayrılanlar var bir buluşmada döner koltuğu olan birini görürsen bilki benimdirozaman konuşuruz.Bu arada çümlemizin yavrusunu allah bağışlasın onlarla hayat çok farklı bambaşka
Anlasildi ilk bulusmada seni bir koltuga oturtup, firildak gibi dondurecez.
Ben yazanlarin bazilarini taniyorum.
2006 da forumda baska bir nickle yaziyordum.
Ama bazilari hiç dikkatimi çekmemis.
Ya laf olsun diye yaziyorlardi, ya da geçerken ugramislar.
Ama Metehan hep vardi.
Yine de mutlu gunlermis o gunler.
Musti yoktu.
Ya da ben onun da farkinda degildim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)