kask a koptum ya
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
Cidden yorum yapamıyacağım o kaskı ters takan vatandaşa bir daha düşünme hakkı tanısak mı acaba?
Kask takan işi biliyor olsa gerek, diğerlerine üzüldüm ama umarım birşeyleri yoktur.
ks takan hatun kesınlıkle ısı bılıyor artık sakladıgım eresımlere bıtane daha ekledım ama dıyer kzların benzerını Allah (c.c) kımseye yasatmsın
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Yorumluk tarafi kalmamis ki resimlerin , resim bizim yorumlardan daha ii konusuyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hangi mantıkla taktı acaba kaskı öle yaf
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Kemal adlı üyeden alıntı
yok bence direk idam edelim..
şaka bi yana manyaq resimler ya..
CBR 600F Honda,
ilk rsimdeki adam nereye düşüyo acaba merak ettim
[COLOR="Red"][B]CBR 600F[/B][/COLOR]
o kız acaba kaskı ole takmak için cok ugrasmısmıdırrr... bide yarıs motosundaki kazaya uzuldum o kol acaba kac yerinden kırıldı ve ayryetten o el nasıl ters donmusss ....
puhaha kıza bak sarhos suruo herelde motoru
ahuahzuhauhauhauhuahzu bu nedir yahu!! hele şu bayanın taktığı kask yokmu... şahane olmuş
Dorado V5
tatlı bayann gell abı gell
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Kaç oldu ben sayamadım de yeter artık
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Kask takan bayan ampül heralde
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Ben boşuna demiyorum herkes motorcu olamaz diye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)