işin garip yanı motor Honda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
uğraşmasınlar abicim böyle şeylerle bizimkiler BMW ye biniyo kafaları rahat aynen tavsiye ederim
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
puahahaha ben gonullu olarak yardım ederım ama ehlıyetsız yakalndımmı ceza kesmıcekelr
bencede benzini bitmiştr..
CBR 600F Honda,
yalniz surucu hic orali degil.
adama bak sanki kortejden geciyo. tabi olan iten garibanlara oluyo
abi akü bitmiştir bence
live to ride, ride to live
Gerçekten komikk...eheuehe
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
ßence Motordaki adam onlarin Amiri ittirenlerde emrindeki insanlar. Emliyet teskilatına benzin faturaları çok gelmiştir diye emrindeki adamlara motoru ittirtiyordur. OLAMAZ MI?
sürücü gayet rahat itin uşaklar demiş devam karakola kadar gider bunlar böle
ama helal olsun adama. o rezillikte bile kaskını takmış
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
polislere yardım el atalım o kenarda bakan vatandsaslarr eyyyyy size dıyorumm alooo...
orası neresiyse adamlarda kara kara
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
bence akü bitmişş... ama adamlarında aküsü bitmiştir bence
Bence motora binen tanınmamak için kaskı takmış yoksa karizma çizilecek
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
terbiyeni takın uyuşturucu tüccarlarını yakalayanda polis teröre hedef olanda polisasya09 adlı üyeden alıntı
insan konuşurken ağzına bir ayar verir ağzının ayarı yoksa susmayı bil herkesi de aynı kefeye koyma neden teröristlerin seni değilde polisi hedef seçtiği hakkında bir fikrin varmı motosikletlilere ceza yazdıklarından değil herhalde
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)