Jant işi halloldu Allah a şükür bide yakında artcı oturağını söküp düzgün bi çamurluk ayarlayıp hayalimdeki bobber benzeri bişey yapmaya çalışıcam
Yavaştan başladık, şaseyi yeniden kesip kalem amortisör taktım, kendi çamurluklarını sissybar 'la birlikte uyumlu hale getirmeye çalışıyorum biraz daha kaynak işi falan var uğraşıcaz biraz daha ama güzel olucak inşallah bakalım
Az bi işimiz kaldı işte bizim memleketin trafik kaidelerine en uygun şekilde ayarlamaya özen gösteriyoruz o yüzden yavaş ilerliyor, bittiğinde bikaç farklı başlık altında da paylaşıyım diyorum biçok kişinin görmesini istiyorum
Son hali bu şekilde yani kesme yada kaynak işi falan kalmadı çantayı tek taraflı kullanıcam sadece sol tarafta
Önerilerinizi alırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
Bide bir before/after fotoğrafı yaptım motosikletin ilk alındığı günle şimdiki hali kardeşimle beraber :D 3 yıl arayla
Motoru çok güzel yapmışsın bence, ellerine emeğine sağlık. Bu güzelliği o çantayla bozma.
Kardeşim eline sağlık ya valla helal olsun güzel olmuş çantayı iki tarafa da yapsan daha dolgun güzel görünmez mi? Sadece bi fikir
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
Çok teşekkür ederim, haklısın aslında da işte çanta her sürüş de ihtiyaç oluyor bişekilde, ama sökülüp takılabilir bi vaziyette zaten arada çıkartırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Teşekkür ederim kardeşim, yapılabilir ya elimde var aslında diğeri ama çok aşırı geniş gibi oluyor öyle olunca uzun yola çıkarken belki kullanırım çift olarak eyvallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Teşekkürler hocam
Daha düşük bir gidon iyi gider. Ha bir de ön maşaya körük şöyle mz inki gibi kalın dilimli
Eline, emeğine sağlık.. çok güzel olmuş..
ön maşa için körük tavsiye ederim.. imkanın olursa onuda yap..
Motosikletin motor kısmı haric tamamı değişmiş alakası kalmamış eski haliyle
eline sağlık gerçekten cok güzel olmuş.
Hahahaha motosiklet çok iyi duruyor ellerinize sağlık. Benim güldüğüm kardeşinizin büyümesi ve atleti. Maşallah çok tatlı kerata.
Çok teşekkür ederim, körüğü de biara bi deneyeyim bari nasıl olur bakayım eyvallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
Çok teşekkür ederim dostum aynen motor aksamına neredeyse hiç dokunmadık sadece zincir dişlilerini uzun yola uygun hale gelmesi için değiştirdim[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim bizde çok güldük valla tam ergen ya
Eğer benim elimden bu işler geliyor olsa idi ve çantaya kesin ihtiyacım varsa sele ile sissy bar arasına uygun bir şey düşünürdüm. Tabi ki herkesin kendi motoru kendi tercihi...
Hacı o kısmı hani sissybar ile sele arasını şöyle düşündüm,uzun yola gidicem hazırlıyorum sırt çantamı yaslanarak sürebileceğim boyutta sonra bağlıyorum sissybara o şekilde rahat rahat yolculuğumu yapıyorum yan çantamda da kamp malzemeleri falan var bu şekilde yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Çanta şu işte güzelce doldururum tam yaslanmalık olur diyorum
Ellerinize sağlık çok beğendim.Emeğinize sağlık.Deponun yanlarındaki şeritleri nasıl söktünüz.Baya uğraştım bela oldu bana.Arka çamurluğun şasesini kesince muaynede falan bi sıkıntı oldu mu?
Bu motoru oldum olası seviyorum, klasik ve konforlu bir görünüşü var
Alıntı alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Teşekkürler kardeşim, şeritler bi ucunu bulduğumda hemen ayrılmıstı depodan muayeneye girmedim hiç zaten şuan eski görüntüsüne benzer bi görüntüsü var heralde sıkıntı çekmem, mesajına cevap göndermeye çalıstım ama bilemedim gönderilenlerde yer almıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)