üzerinde konuşulması gereken oldukça ilginç bir foto :)
Reklamlar
-
arkadaşlar bu fotoğrafı görür görmez sizlerle paylaşmam gerektiğini düşündüm....
yurdum insanından yeni bir ilginçlik örneği daha...
bu şirin çift;seleye açtıkları havlu,kafalardaki kasklar ve atlamış oldukları küçük ayrıntıyla (vücut onlar için önemsizdi,kafasız beden neye yarardı ne de olsa) yorumlarınızı bekliyor...bu arada resme dikkatli bakın arada minicik bir ayrıntı daha var!!!
sağlıcakla kalın...
[IMG][/IMG]
[FONT="Impact"]family portrait[/FONT]
Reklamlar
-
nedense hiç şaşırmadım daha ne diyebilirim ki....
-
abicim gayet normal bir resim
türk oldugumuz burdan belli işte
atalarımız attan inmezmiş e siz nerde gördünüz hangi osmanlı full koruma ve kaskla ata bindigini ee bunlarda bizim demir atlarımız yani genlerde bütün olay kanımızda var cengaverlik 4.muratlık karaoglanlık
-
ayrıntı?egsozun uzerıne gelen havlumu..yoksa ordakı terasa benzeyen gobekmİ:D aaaaaaaaaaa
arada cocuk var sımdı gordum..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
ilk defa yayınlanmıyorki bu resim...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
arkadaşLar bu bir şey değil hep türk türk die eleştirmeyeLim. tamam kötü örnek ama bizden çok daha farkLı boyut ta oLanlar var.. onun için kendi insanımızın hatasını hata olarak nitelendirelim.. '' Türk İnsanı'' olarak değil
-
Çocuk arada pestil olacak haberleri yok yaa... Bi kaza anında ( Allah göstermesin ) o adam ufacık çocuğun üstüne düşse neler olacağını düşünmek bile istemiyorum... Yazıkkk...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
Kader aklıma geldi bu fotoyu görünce
-
o çocuk orda ölür havasızlıktan
-
27 Temmuz 2006, 11:07
-
27 Temmuz 2006, 11:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
canım türkiyem diyor başka da bişey demiyorum
-
27 Temmuz 2006, 11:12
Ayrıntı kadınla kocası arasında minicik bir detayda gizli. Allah nazardan saklasın)
-
27 Temmuz 2006, 11:12
olur abicim böyle şeyler, ama bu yer türkiye olmaya bilir yani hanzo heryerde hanzo
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
27 Temmuz 2006, 11:18
kask takmışlra işte ne var bunda
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
27 Temmuz 2006, 11:22
Arkadaşlar siz demeseniz varya o bebegi göremeyecektim hiç dikkat etmedim yaw yok yok ben en iyisi en yakın zamanda bi göz doktoruna gideyim
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
27 Temmuz 2006, 11:24
Kesin antalyadir zaten , yurt disinda motorcular ile konusmustum , bana dedikleri aynen su.Haaa evet Turkiyeyi biliyoruz Jawa marka motorlara 3 kisi biniyorsunuz hep.Bunlar sadece Turkiyede olur.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
27 Temmuz 2006, 11:26
aradaki yavrucağa yazık, bukadar olmaz
-
27 Temmuz 2006, 11:29
Geçen haftasonu bende kask da yoktu, bunlar en azından kask takmış ... haa o minicik ayrıntı da yok bende
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
27 Temmuz 2006, 12:01
aradaki çocuk olmasa bu ben'im diyeceğim ama.....
-
27 Temmuz 2006, 12:17
resimdekilerin türk olduğunu nereden biliyorsunuz resimde türk olduklarına dair bir ayrıntı yok bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler