ferrarilere yazık burgmanıma nasılda melül melül bakıyolar yazık yazık bunlar bilie iki tekeri kıskanmakta))))))))))))))))
ferrarilere yazık burgmanıma nasılda melül melül bakıyolar yazık yazık bunlar bilie iki tekeri kıskanmakta))))))))))))))))
güzel ama ferrariler yolda giderken seni fark etmezler bile
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Orada iki ferrari var demişsin abicim de biri ferrari 360 modena diğeri eski kasa (c5) Coevette yani Chevrolet...Ondan sonra sırasıyla 2 Mercedes Clk var ve ondan sonra ise bie Mercedes E Serisi...
Düzelteyim dedim...
Bu arada motor Burgman çok güzel bir makine ve önlerinde de çok alımlı durmuş...
[CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]
bence burgmanın tipi onlardan daha güzel...
ferrari diye diye kandırıyorsunuz adamı ayıp be
bu millet bir gün anlıycak bu yaptıklarınızı.
Kazasız sürüşler diliyorum herkeze...
bana bu topik cok anlamsız ve gereksiz geldi....
____it's my life_1982____
puhahahahahahaaaa
Yeni yine yeniden
hayır benim fotoda dikkatimi çeken ferrariye gıcıklık olsun şeklinde arkasına park edilmiş olan çinli markasını bilemicem nostalji tarzı motor
CBR 125 R
aa onu bende yenı gordum o goruntuyu bozmus as125t sanırım
burda besın zıncırı olusmus asya ferrarıye bakıyor ferrarı burgmana bakıyor burgman bana bakıyor
Yeni yine yeniden
Walla BURGMAN bana bakıyo ben burgman a bakıom acaba ne zaman benim olcak die... Öbürleri umrumda bile diil...zaten o arkadaki scooter ı siz soleyince gordumokan4037 adlı üyeden alıntı
burası bızım evın ora)her gun o ferrarıye bakıorum zaten..bazen ordakı gıdıo karsıdakı galerıye gelıo ona bakıorum..yanlarına porsche showroomu acılıo zaten..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ak merkezin karşısı ya bura geçen ordaydım ben ferrarileri test ettim burgman arkada toz yutuyordu kaliteli duman çıkartıyo ferrari
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
ferrarim olsa satar motosiklet müzesi açarım her türden birer tane
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
puahhahaaa solemeyı unutttumm bende burgmana bakıyorummaxx75 adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
puahahahaaha
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
maşallah maşşallah allah nazarlardan kazalardan korusun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)