benim arkadaş mondial zat 150 motoruna iki kolon birde anfi taktırdı, kolonları direksiyonun alt tarafındaki ayak koyma yerinin biraz üstüne, anfiyide koltuğun altına serviste taktırdı 350 ytl, neyseki motorun değeri en azından 350 ytl
benim arkadaş mondial zat 150 motoruna iki kolon birde anfi taktırdı, kolonları direksiyonun alt tarafındaki ayak koyma yerinin biraz üstüne, anfiyide koltuğun altına serviste taktırdı 350 ytl, neyseki motorun değeri en azından 350 ytl
ya değilde arkaya webcamı koyacan önede çıkma bi lcd arkadan geleni rahat rahat görcen önpanele koyup haksızmıyım kine
öyle olsa bunu önce lux oto üreticileri yapardı, a merikan filmlerinde var, adamın ceketinini arka yakasında kamera, gözlüğünde de ekranı var. ahahah
bende x8 e subwoferr taktırcam saten
komik ya arkadslar ben honda cbr 125 almak istıyorum tavsiye edermisiniz suan kullandıgım motor mondial re acemılıgımı atlatmak için aldım
ÖNEMLİ OKUYUN!!!!! İSTANBUL VE GENEL TÜRKİYE İÇİN SESLENİYORUM!!! ARKADSLAR CAN GÜVENLİGİMİZ TRAFIKTE HİÇ YOK ÖZELLİKLE ÇEVRE YOLUNDA E_5 TE OTOMOBİLLER BİZİ HİÇ DİKKATE ALMIYOR HERGUN GAZATEDE TV DE MOTOR KAZALARI VE ÖLÜM HABERLERİ DUYMAKTAN İNANILMAZ ÜZÜNTÜ DUYMAYA BAŞLADIM. KELLE KOLTUKTA GİTMEKTEYİZ!!!! BUNA ARTIK DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ!!! BEN İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ÇOK YAKIN ZAMANDA TAKSİM MEYDANINDA BÜTÜN MOTORSİKLET KULLANAN DUYARLI ARKADASLARIMIZI TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!!!! TOPLAMAMIM AMACI GORSEL VE YAZILI BASINDA SESİMİZİ GEREKLİ YERLERE DUYURMAMIZIN ZAMANI GELDİ VEDE GEÇİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN OTOMOBİL KULLANAN KİŞİLER BU KONU HAKKINDA DAHA DUYARLI VE DİKKATLİ OLACAKLARINA İNANIYURM!!! AYRICA ÇEVRE YOLLARINDA MOTORLAR İÇİN YOL YAPILMASINI DİLE GETİRECEGİZ!!!! BUNUN ÇOK ZOR OLDUGUNU BİLİYORUM AMA!!!! DEVLET BABA BİZİ BELKİ ŞAŞIRTIR!!! ŞİMDİ BENİMLE BU İŞE VARMISINIZ???? SİZDEN TEK İSTEGIM BÜTÜN İSTANBULA BU GÖSTERININ YAPILACAGINI DUYURMAK MSJLARINIZI BEKLIYURM orumcek76@hotmail.com
ÖNEMLİ OKUYUN!!!!! İSTANBUL VE GENEL TÜRKİYE İÇİN SESLENİYORUM!!! ARKADSLAR CAN GÜVENLİGİMİZ TRAFIKTE HİÇ YOK ÖZELLİKLE ÇEVRE YOLUNDA E_5 TE OTOMOBİLLER BİZİ HİÇ DİKKATE ALMIYOR HERGUN GAZATEDE TV DE MOTOR KAZALARI VE ÖLÜM HABERLERİ DUYMAKTAN İNANILMAZ ÜZÜNTÜ DUYMAYA BAŞLADIM. KELLE KOLTUKTA GİTMEKTEYİZ!!!! BUNA ARTIK DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ!!! BEN İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ÇOK YAKIN ZAMANDA TAKSİM MEYDANINDA BÜTÜN MOTORSİKLET KULLANAN DUYARLI ARKADASLARIMIZI TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!!!! TOPLAMAMIM AMACI GORSEL VE YAZILI BASINDA SESİMİZİ GEREKLİ YERLERE DUYURMAMIZIN ZAMANI GELDİ VEDE GEÇİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN OTOMOBİL KULLANAN KİŞİLER BU KONU HAKKINDA DAHA DUYARLI VE DİKKATLİ OLACAKLARINA İNANIYURM!!! AYRICA ÇEVRE YOLLARINDA MOTORLAR İÇİN YOL YAPILMASINI DİLE GETİRECEGİZ!!!! BUNUN ÇOK ZOR OLDUGUNU BİLİYORUM AMA!!!! DEVLET BABA BİZİ BELKİ ŞAŞIRTIR!!! ŞİMDİ BENİMLE BU İŞE VARMISINIZ???? SİZDEN TEK İSTEGIM BÜTÜN İSTANBULA BU GÖSTERININ YAPILACAGINI DUYURMAK MSJLARINIZI BEKLIYURM orumcek76@hotmail.com
motor üzerinde iken şu yayalardan nefret ediyorum:pr:
ziverbey mondial de arkadaşım yapıyo
ön taraftaki torpidoya hoperlör monte ediyo
bi mp3 çalar
bide ampli
120 km süratte ve kask takılıyken bile çok rahat duyabiliyosunuz
GKN MOTORS
güzel olmuş abi ipsalalılı olarak tebrik ediyorum.
MuraD THSDLN
bence ona uğraşana kadar cep telefonundan açacaksın şarkıyı takacaksın kulaklığı al sana müzik tesisatı işte ama yinede başarılı bence çünkü emek verilmiş
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
boyle bişeyi Karadenizliden başka kimse yapamaz...zaten Laz aklı dedıklerı bu olsa gerek....
bakın bir laz olayo daha
adam parası yok diye plazma yerine normal tv alıyor...duvarı kesıyor tv nın arkasını duvarın içine sokuyorrr...yandan ve önden baktıgın zaman tıpkı plazmaa....Giresunlu'yum ve bununla gururluyumm:...
süper diyorum başka bişey demiyorum
ben de istiyorum ama insanlar yüksek sesli metal müziğe alışık değiller :D
Moralle tedavi bu olsa gerek...
süper olmuş müzik olarakta hastane önünde incir ağacınımı dinliyorlardı
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)