düşünsene yolda ara gaz çekiyosun gerçi bunlarda debriyaj yok ama olsun vınnn vınnnnnnnnnn die ondan sonra müzik başlıyo cıstak cıstak böle bişi ortaya çıkkar vıncıssscınn cısstak gibiş ne saçma işler bunlar ya
düşünsene yolda ara gaz çekiyosun gerçi bunlarda debriyaj yok ama olsun vınnn vınnnnnnnnnn die ondan sonra müzik başlıyo cıstak cıstak böle bişi ortaya çıkkar vıncıssscınn cısstak gibiş ne saçma işler bunlar ya
BENCE YAKIŞMIYO BİZİM BURDADA VAR TAKAN ÜSTELİK BİDE ARABESK ÇALIYO SESİDE AÇMIŞ AYNEN HASTANEYE GELDİ BİTANE ADAM BİRİNİ BEKLİYOR AÇMIŞ İBRAHİM TATLISES MİLLETE DİNLETİYO ÇOK KOMİK Bİ DURUM OLUYO HASTANE ÖNÜNDE BİDE...TAMAM ARABESK MÜZİK DİNLERSİNDE MOTOR ÜZERİNDE SESİNİ AÇARAK BİRAZ GARİP KAÇIYOR. TEYBİ ÖN TARAFA MONTE EDENLERDE VAR KOLONLARLA BERABER..
KIRMIZI BOĞA..
eskiden traktörlerde görüyodum gülüyodum şimdi ise motorlarda görüyorum ve yine gülüyorum hele motor gibi dikkat gerektiren bi alette arkadaşlar nasıl dikkat dağıtılır nasıl düşülür yada kaza yapılır onun peşindeler herhalde
millet yapıyor ya ne diyelim..farklılık bu olsa gerek.......
yakışmış bence farklılık olmuş önemli olan emek harçayıp gerçekleştirmek
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
eline sağlık. düşünmüş etmiş yapmış ama
bunu yapıp uğraşana kadar kendisine
bi mp4 alması daha ii olurdu
Len kutucuk...Daha neler var görsen.....Cıs tak cıs tak gidenler çok burada......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yha bnce saçmalıkk bnde atv ye yaptımm boş boş param yenildi bide 95 kmde kopuuoo uçuoo sölimm vidalarına dikkat ett
hehehe ne desemm boş.ama emeğe saygı uğraşılmış.bende kaskın içine mp3 çalar atıyorum
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
ben begenmedim.....
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
ben bu tıp seylere amelılık dıyorum
guzel olmusda hoperlorlero bıraz daha içerı soksan daha ii olurdu
Eski günleri eski zamanları okadar çok özlüyorumki..
Eskiden bunların hiçbiri yoktu ..
Taa ki çin malı motorlar ülkeye girip bisiklet fiyatına motorsikletler türeyene kadar. Şimdi nereye baksam üzerinde her renk çeşitten kuru kafa alevler saçma sapan NO FEAR yazan sinirli gözler ve resimlerdeki gibi sivri zeka icatlar buluşlar .. Tamamen insanların motorsiklete olan saygısını yitirmesini sağlıyor bu gibi işler son ses müzik açıp motorsikletin her tarafından ufo gibi mavi ışıklar yanarak giden ayaklı disco gibi insanlara rezil oluyorlar fakat onlara göre Herkes Onlara Bakıyor ! Güzel birşey yaptıklarını zannediyorlar yani.. Eskiden araba içinde modifiye elit belirli bir seviye kısmın işiydi ondan sonra Her jant markasının bile kolpasını yapıp tanesi 2000 Euroluk jantın setini 1.500 milyara replicasını yapınca o olayda bitti.. Herşey eskiden güzeldi
[B][I][COLOR="Black"]That's Our World [/COLOR][COLOR="Red"]You Just Live In It [/COLOR]! [/I][/B]
ya arkadaslar bu hasan nıklı arkadasın hıc bır yerde olumlı bır mesajını goremedım nedendır kardes boyle kendını cok begenmıslık yapıyorsun motorumla 150 cc de gecerım dıyodun bır baska yerdede ne bu senın altındakı motorda f16 motorumu yerlestırdın sen ya gorende bıse sancak altındakını ya bır yerdede olumlu msj gorelım artık ıyı olmazmı birde senın motorunun baska hallerını gunucunu v.s bır yerde yazda butun uyelerde gorsun ucan motorunu ya ben merak edıyom sahsen bende bır mondıal kullanıcısıyım vede hızı mukenmel
aşk Bİr_sudUR_EN_SEVDİĞİm_tatlı_SEKer_parE
sanırım değişik müzik ayarlamak için motoru sağa çekip kasetçalarla uğraşmak gerek.ters tarafa monte olmuş. yoksa uzaktan kumandanmı var.
şaka bi yana paylaşım için saol.daha yaratıcı fikirlerle bi dahaki sefere inşallah.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Uzun yolda ağır ağır giderken dinlenir diyecem ama o 5 amperlik aküler dayanırmı bilmem şehir içinde garip olur.ne diyelim türk zekası devrede hepsine bir çözüm bulmuştur 60 amper akü takmıştır
ama bizi geçenlerde var dünyada.Adamlar 125'lik cuplara lpg takıyorlar
helal olsun güzel olmuş.
itina ile kaza yapılır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)