hehe gerçekten çok iyi olmuş
hehe gerçekten çok iyi olmuş
son foto korkunç bişe,kamyon yan yatıyo ve altında kalanlar var
diğerleri hoş bi derleme olmuş,sitede öncedende teker teker ayrı olarak görmüştüm,ama bir arada güzel olmuş
ya ilk resimi kafasına elma düşen adam görse yıkılır heralde.O öyle nasıl gidiyo yaaaa.
klozettekini ben de yaparım ama kaskla zor olur. diğerleri biraz kasar.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
şu komik fotoları görmeyenler görsün diye hareketlendirdim
NİYE ÖYLE DİYOM BABOCAN ADAMDAKİ YARIŞCI CİDDİYETİNE BAKSANA HEMEN KALKIŞ YAPACAK GİBİ BAKIYO..BU ARADA KULAĞIDA TABANCA ATIŞINDA..WALLA BİDAHA BAKIN DERİM..
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
son fotograf ne öLe yahu aLtta kaLanın canı çıksın hesabı
Born To Be wild,Live to Ride...
süper komik arkadaşım paylaşım için tşk...
Kaza Anında Sizi Korur...
zuahahahahahahahha muahahahahahhahaahh hahahahahahahahahahahhaha
yav cok deli fotolar bunlar hele bisiklettekiler harika bende kendimi bazen olee bisikletle fantezi fln ama o kadr abartı degil sadce fantesi kuruyodum.Kendimi motor ustunde gibi hissediydum
Pauzhuahuahuahzu yarıldım uauhauha
MT ANTALYA
ehehehehh ya manyaksınız
Aşkım Sadece Motorum
Çok güzel fotolar paylaşım için teşekkürler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
süppeerrrr ya! hadi arkadaşkar kamyonet bulun, klozet bulun derslere başlıoruz, bugün kimin evindeyiz
bilmemek deil öğrenmemek ayıp...
???
emeğine sağlık
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Arabadan sarkan da bizim Donald Duck abi galiba. Kaska baksanıza.
Serdar
Ankara
CRF 250L
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)