kardeş .....ğüzelfotolar.........................
kardeş .....ğüzelfotolar.........................
memnun oldum bu da ben (avatarım 30 yıl önceki halimdir aldanmayınız)
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
delipoyraz hiç değişmemişsin aynısın valla
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
motorların güzelmiş kullanmadığın yamaha racing kaldı mı
güzelmiş resimlerin sağol paylaştığın için
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
GardaŞ Valla Ne Dİyİm Sonlardakİ R1 Manyak Ayni Motogp Dekİ YariŞÇilara Benzİyon Allahaemanet!
güzell motormuş beee
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
Abİ Ben Bu Motoraa Hastaa Oluomm Yamahaa R6 :( İnŞŞ Bİ GÜn Benİmde Yamaha R6 Olr
Abİ Sondakİ Motor R1 Mİ R6 Mi_? Hastaa Oluom Ona 2. Elİ KaÇ Ytl Dİr
Yada Sifiri
[MEDIA] SARIKIZIMI ÇOK SEVİOM ;) [/MEDIA]
Walla büyüklük bakımından en çok 2. fotodaki güzelmiş diğerlerinde motor çok büyük kalmış
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
arkadaşım isitiosan ben cewaplayım o resimdeki r1 gerçi sıfırı 2006 model 25bin ytl civarı.moto gp teknolojisi uygulanmış yaklasşık 178 beygir...mtsport adlı üyeden alıntı
okadar sene bu racinglerle hiç mi kaza yapmadın ?? racingciler fazla yaşamaz diyorlar ama sen iyi yaşamışsın. uzun yaşamın sırlarını bizlerede verirmisin
R6 'dan R1'e geçiş Yamaha fanatikliği sezdin sende sanki
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
YAMAHA SUPER SPORTvelespit-cbr adlı üyeden alıntı
YZF R1 30.000,00 YTL
YZF R1 Özel Renk (Sarı) 30.500,00 YTL
YZF R6 Yeni 25.250,00 YTL
YZF R6 21.500,00 YTL
velespit-cbr adlı üyeden alıntı
Motor tipi 4 silindirli, 4 zamanlı, DOHC, 20 supap, su soğutmalı, EXUP
Silindir hacmi 998 cc
Çap x Strok 77 X 53.6mm.
Kompresyon oranı 12.4 : 1
Maks. gücü 183 HP-12.500 devirde
Maks. Tork 11.0 kg-m-10.500 devirde
Yağlama Islak karter
Yakıt sistemi Yakıt enjeksiyon
Debriyaj tipi Islak, çok diskli
Ateşleme TCI (Dijital)
İlk Çalıştırma Elektrik marşlı
Vites kutusu 6 vites
Tahrik Zincirli
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
ben bişi soracam EXUP noluyor?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
2006 modeli 183 HP 2005 modeli ise 180 HP bendeki 2006 model nisan 27 de aldım şu anda 2600 kmde yağ yeni değiştirdim. kapalı garajda battaniyenin altında uyuyor işlerim nedeniyle yoğunum ve akşamüstüleri binebiliyorum malum sahil memleketi çok sıcak oluyor en son Göceğe gittim yeni yapılan tünelden geçtim.
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
bu sezon hariç 2 yıl sonra alacağım şu R1 i... .
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Görünmez adamlar konuyu anlatmış yakışır abi R1 sana devam gazlaa
Açılan başlıktaki mesaj BÜTÜN KULLANICILARIN FOTOĞRAFLARI BURADA isimli başlığa taşınmıştır
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=4099&page=14
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)