böyle motorları hiç yere harcıyorlar ya acaip canımı yakıyor yazıktır yaw...
böyle motorları hiç yere harcıyorlar ya acaip canımı yakıyor yazıktır yaw...
kamsea adlı üyeden alıntı
+111 benmde.. yazık ediyolar bence..
CBR 600F Honda,
benim hosuma gitti enteresan ama pek pratik olmayan bir fikir ;)
ilginç olmuş tasarım kötü fonksiyonel olarak iyi mi acaba
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Heralde sadece show amaçlı yoksa "SAÇMALIK"tan başka bişey değil abi bunu yapıyosan Türkiye'de Şahin Amerika'da Opel Manta yazık bu motora yazık.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Şu adama bir tane kulaklıklı mp3 player hediye etseydiniz de bu kadar zahmete girmeseydi.
Free Motorcycle Team
hemde çok aşırıya kaçmış dostum müzik sistemli zx10r olmamış
zx10r li müzik sistemi olmuş bence puaha
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
evet saatte 200 KM/saat ile giderken sesini açtığını düşünsene nasıl olur çok merak ettim
superrrrrrrrrr
Yeni yine yeniden
Gezici diskotek.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
müthiş bişi bence yaaa!onunla açık hava konseri verilir hehe
o motor kulalnılmaz dinlenilirrrrrrr...
abi sende o parmagı alırsın eksoza sokarsın olur biter hihiozaktasi adlı üyeden alıntı
98 Beygir.....
warya o ne öle sanki motor sesini ordan çıkarcak mış gibi müzik çıksa onlardan ne olur ki ses mi yudulur
Eksoz sesini wersinler kolonlara daha ii ya müzikten dimi ama
yürüyen hoparlörler bunu seri üretime soksalar modeli walkman veya bikeman olurdu
motora yazık beya ben ilk 8 yaşında ikin motorun sesine hasta olmuştum onun için motorun sesi yeter bizee
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Seçimlerden önce olsaydı,adaylara kiralanabilirdi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Sanırım dikkat çekmek amaçlı fakat böyle bişey çok uygunsuz bu tarz motor için.Biz scoterlere bagaj iptali yaparak ses sistemini döşüyoruz oluyor fakat buna bişey diyemicem:(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)