Süper resimler bunlar kimbilir belki birgün bizimde olur bunlardan bitane.
Süper resimler bunlar kimbilir belki birgün bizimde olur bunlardan bitane.
HELL FIRE
Yaw benim zevkimde bir gariplik var galiba.. Hepsi de çok itici geldi bana.. Hepsi hilkat garibesi gibi. Kendimi bunların üstünde hayal ediyorum da, bunlara binmek hiç zevk vermez bana. Böyle düşünen var mı yoksa gariplik bende mi acaba...
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
katılıyorumSuperDude adlı üyeden alıntı
Eğleniyor muyuz?
hayal gücü, yaratıcılık ve teknik bilgi birleşince ortaya gerçek birer sanat eseri olan bunlar çıkıyor.
Ülkemiz nüfus yapısı bakımında oldukça genç. işin ilginç yanı işsizlikte ayrı bir sorun. Neden bu gençler bu tür eserler ortaya koymaz. Örneğin motora bir alev deseni yaptırmaya kalksan koskoca ülkede bir elin parmaklarını geçmeyen kişi bulamazsın. Ya da motorunu tamire götürecek iyi bir usta. sonra da ikayet edip dururlar. iş bulamadım. üniversiteye giremedim diye. böyle bir motor yap üniversitede doktora yapandan daha ünlü olursun. para kazanmak ve sevdiğin işi yapmakta yanına kar kalır.
ben de katılıyorumSuperDude adlı üyeden alıntı
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
bu mortorlara bıneceme hıc bınmem ama buyuk tekerleıkleırerrıı begenedım
Yeni yine yeniden
hepsi iğrenççççç ... adamlar motor uzerine fantazilerini suslemisler ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
harika motorlar. Tek kelime ile sanat eseri . Özellikle ilk resim , depoda 25 yazan bana oturma pozisyonu ve depo olarak İndian motorları hatırlattı . Harika eserler başka bişi demek benim için mümkün değil.
bu aletleri tr de görmek imkansız bi kere böyle bi motorum olsa garajdan çıkarmam nazar değer hiç bişi değmese iski nin çukurları değer olmadı karayollarının tümsekleri değer o değmezse biri alır eline anahtarı gelip çizer
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
nerden buldun bu resımler cok guzel saol boyle motorları gosterdıgım ıcın........belkıde omrumde goremıyecektım
Hepsi ayrı ayrı, yüksek estetik değer yargıları ve sanatçılıkla üretilmiş. Biliyorum, "sıradışılık" kolay kolay kabul görmez (hele bizimki gibi bir ülkede) ama sanatın iyi olması göreceli değildir. Bu motorlar motorsiklet olarak tercih edilse de edilmese de hepsi birer sanat eseridir kanımca.
Sanat eseri mi değil mi dersen ben de sanat eseri derim. Ama her sanat eserini beğenmek zorunda değiliz ki... Herkes beğenecek diye birşey yok zaten. Sanat da görecelidir. Şarkılar da öyle değil mi? Hepsi sanat eseri ama hilkat garibesi gibi olanları da sırf sanat eseri diye alkışlayacak mıyız? Görsel olarak bu motorlar enteresan tabii ki ama motor olarak çok berbat. Motosiklet de teknik işi, her tasarım sırf değişik diye "iyi" demek değil bence. Bunların hepsi kusurlu. Emniyetsiz, rahatsız, hatta bazılarını sürmek için iki büklüm olmak lazım motor üstüde. Yaratıcılık olarak fantazi yapmışlar, emeğe saygı... güzel.. Motor olarak ise berbatlar.
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
e tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz.
rahatsızlığa gelince nedne rahtsız anlamdım. 2 büklüm race de gitmektense chopper/cruiser kullanmak daha mantıklı. non stop 12 saat motor kullandım hiç biyerim ağrimadı. race kullansam herhalde kamburum çıkardı.
yannız bu motorlarda dediğniz gibi manevra kabiliyeti çok zayf o da rake açısındn kaynaklanıyo. ama Allah için hepsi sanat eseri yaaa
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
helal olsun wlla çok güzel yapmışlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)