gelsin bakalım nasılmışşş türkiyede tutulcak mi???
gelsin bakalım nasılmışşş türkiyede tutulcak mi???
Luxor a katılıyorum en mantıklısı o ama içlerinde 1003 model cbr250f sport var o içlerinde en güzeli
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
10000 ytl gibi bir fiyatla girerse tutar.. harika görünüyo.. ve benm resimlerde dikkatimi çekti 4 silinidr galiba..
CBR 600F Honda,
Arkadaşlar bu motor ne Amerika'da ne de Avrupa'da satılıyor. Hindistan gibi ülkelerde 250cc üzerinde motor kullanmak yasak olduğundan sanıyorum Honda sadece bu tür ülkelerde satılmak üzere bu tip motorlar üretiyor. Marmok festivalinde rastladığımız Hintli arkadaşın motoru da Honda'ydı ve 225cc idi. Ayrıca bu motorların 2xxx modeli falan yok. 19xx yıllarının motorları bunlar. Verdiğiniz linklerde 2006-2007 model dedikleri motorlar çok eski. Yeni üretimi olan bir motor olsa Honda'nın sitesinde yer alırdı. Ayrıca motorların tasarımını incelerseniz, son senelerin çizgilerini görmeyeceksiniz.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
kesınlıkle eskı ve bır o kadar da preslenmıs gıbı gorunuyor.o depo ve arka stoplara bır baksanıza yenı bır model olma ıhtımalı varmı sızce?ayrıca hyosung kadar ılgı cekecek bır makıne dahı degıl...
boy bu işi biliyorboy adlı üyeden alıntı
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
Gene bulandirmislar ortaligi.Yav kardesim yok kac senedir uretmiyor Honda bu modeli, ha yeniden uretilecek olsa fuar zamani haberimiz olurdu zaten.2007'de piyasada olmayacagi kesin, olur da 2008 icin uretirlerse beni de yazin listeye
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
harıka motor
Abi ben googleden araştırdım da 1991 model motorlar çıktı işte.bide bişe soracam honda bunu türkiye de sıfır olarak mı piyasaya sürecek yoksa siz dışarıdan mı istetiyonuz?tşk ederim
Bu yıllardır üretilen ama 3.sınıf türkiye ülkesine giremiyen çok başarılı bi motor
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
en fazla 6000ytl eder oda 6000ytl ye de bir sürü alternatif makina var.
Anlaşılan 600 Hondaya doğru yol alacağız. 125 cc nin bir üstü 600 görülüyor ancak. Race tarzı düşünülürse elbette.
Nasıl bir rivayet bu... cbr250 üretimden kalktı ne rivayeti... Rivayet de bi yere kadar...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ben motorun tıpını hıc begenmedım kasa cok eskı duruyo zerre kadar modern cızgıler yok yamahanın R serisinden 125cc gelırse bu makına falan yalan olur dıyceksınız kı ne alaka bırı 125cc bırı 250cc ama yamaha abılerı R6 -R1 den kasa olarak pek bı fark yok fotolarıda yenı modeller topıığinde var hem o motorun ustunde KANATLI HONDA ve CBR logosu olursa 10.000 den 1ytl bıle olmaz
cbf 250 : 7.900 dıyelım
cbr 125 : 5.510 ytl
sız kıyaslayın gerısını CBR oldumu hersey degısır fıyat ucar
yamaha R 125cc
[img=http://img210.imageshack.us/img210/8665/2008yzfr125action05tcm2ec8.th.jpg]
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
Bu sitede Honda CBR 250 şehir efsanesine döndü Yok gelecek,gelmiyecek şu fiyata gelecek bu fiyata gelmiyecek.Tek bi gerçek var gelirse 10-12 milyar arası olacak ve o paraya bir sürü 2000-2002 arası 600 cc lik makina var piyasa da
Born To Be wild,Live to Ride...
CBR 250RR 4 silindir arkadaşım seside hyo gibi değildir dolayısıyla ama bence konusmaya hiç gerek yok 2-3 yıldırki bu motorun hayalini kuranlar oluyor hep yani bu motor 2-3 yıl öncede bu sitede tartışıldı ama tartışmayanlar tartışa bilir. Türkiyeye memleketimize geleceğini hiiiççç sanmıyorum. Çok yazdım hoşçakalın...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
motoru cok beğendik hatta ne zmn gelecek diye 4 gözle bekliyoıruz ama fiyattı bizi aşarsa takılmayız kimiz 12 diyo kimi 10 diyo ama gercekten cok para 12 bin tlye gidip repsol 1000rr alırım bnce buna binmem
hortlak var
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
hortlak ki ne hortlak 3 senelik diğer yorumlar da birbirinden ilginç
Ninja
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)